مجموع دور ریز مواد غذایی در ۲۷ کشور اروپایی، ۹ میلیون تن در سال گزارش شده، اما این آمار در ایران ۳۵ میلیون تن در سال است.
شفا آنلاین>جامعه> براساس گزارش سازمان
جهانی خواربار و کشاورزی (فائو) هر روز بهازای هر نفر، ۱۳۴ کیلوکالری غذا
در ایران هدر میرود. این میزان ضایعات مواد غذایی، ایران را در ردیف
کشورهای تراز اول دنیا در زمینه هدررفت
مواد غذایی قرار داده است. بر همین
اساس سالانه ضایعات مواد غذایی در ایران معادل ۳۵ میلیون تن با ارزش
تقریبی ۱۵ میلیارد دلار است.
به گزارش شفا آنلاین:حجم مواد غذایی هدررفته در ایران به اندازهای
است که با آن میتوان غذای ١۵ میلیون ایرانی را در سال تأمین کرد. ۳۵ درصد
محصولات کشاورزی تولیدی در ایران هدر میرود. بر این اساس از ۱۰۰ میلیون
تن محصول کشاورزی تولیدی در کشور ۳۵ میلیون تن در سال دور ریخته میشود. در
این زمینه میتوان به ۳۰ درصد ضایعات در نان، ۲۵ تا ۳۰ (و حتی ۵۰) درصد
ضایعات در میوهها و سبزیجات، ۱۰ درصد ضایعات در برنج، ۲۵ درصد ضایعات در
خرما و... اشاره کرد./جوان