زنجبیل
به گزارش شفا آنلاین:زنجبیل دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است و به همین دلیل ممکن است به تقویت سیستم ایمنی و تسکین مشکلات تنفسی کمک کند. برای این منظور میتوانید تکههای زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل را به چای سبز خود اضافه کنید.
دارچین
دارچین سرشار از آنتی اکسیدان است و خاصیت ضد التهابی دارد به همین دلیل ممکن است به حمایت از سیستم ایمنی بدن و تنظیم سطح قندخون کمک کند. یک چوب دارچین یا دارچین آسیاب شده میتواند به چای سبز شما گرما و طعم بدهد.
زردچوبه
زردچوبه حاوی کورکومین است، ترکیبی که به دلیل اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن شناخته شده است. افزودن مقداری زردچوبه به چای سبز میتواند به طور بالقوه سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
میخک
میخک سرشار از آنتی اکسیدان است و خاصیت ضد میکروبی دارد. این ادویه طعمی گرم و تند به چای سبز اضافه می کنند. میتوانید از میخک کامل یا میخک آسیاب شده به مقدارکم در فنجان چای سبز خود استفاده کنید.
هل
هل دارای خواص آنتی اکسیدانی است و ممکن است به بهبود هضم کمک کند. هل طعمی معطر و کمی شیرین به چای سبز اضافه میکند. میتوانید در چای خود از غلاف هل کامل یا هل آسیاب شده استفاده کنید.