کد خبر: ۳۳۶۹۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - 2014September 08
شفاآنلاین-برخی مواد غذایی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به بقیه غذاها دارند که تأثیری بیشتری در جوان ماندن بدن دارند
به گزارش شفا آنلاین،در برابر پیری بدن انسان، مواد غذایی مانند گیاهان، ادویه‌جات و میوه‌هایی با خواص آنتی اکسیدانی زیاد وجود دارند که در صورت رعایت رژیم غذایی مفید هستند.

برخی مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان هستند که بهتر است آنها را بشناسیم تا بدنی جوان داشته باشیم؛ این مواد غذایی به غیر از خاصیت مقابله با پیری برای سلامت بدن نیز مفید هستند.

آنتی اکسیدان‌ها موادی هستند که با رادیکال‌های آزاد در سلول‌ها مبارزه می کنند و نفش مهمی در سلامت انسان و حتی پیشگیری از سرطان دارند.

کدام مواد غذایی آنتی اکسیدان بیشتری دارند؟

مهم‌ترین آنها چای و زنجبیل است و بقیه این مواد غذایی مانند آلو، کشمش، توت سیاه، توت فرنگی، گیلاس، کیوی، گریپ فروت، سیر، کلم بروکلی، کلم بروکسل، چغندر، فلفل قرمز، پیاز، ترشی جات، جوز و وانیل سرشار از آنتی اکسیدان هستند.
فارس
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: