به گزارش شفا آنلاین:در مهرماه ١٤٠٢ ، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بهشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام " برنج خارجی درجه یک " با ٤,٦ درصد و " شیرینی خشک " با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "برنج ایرانی درجه یک " با ٣.٢- است.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "ماهی قزل آلا" با ٧,٨ درصد و " گوشت گاو یا گوساله " با ٣.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به" شیر خشک" با ٥,٨ درصد ،" تخم مرغ ماشینی" با ٣.٦ درصد ، و " کره پاستوریزه" با ٣.٠ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به" روغن نباتی جامد" با ٢.٥- درصد و " روغن مایع" با ٢.٢- درصد است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " کشمش پلویی " با ٣,٥ درصد و " مغز گردو " با ٣.٣ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " پرتقال" با ٢٣.٤- درصد ،" انار" با ١٦.٨- درصد و " هندوانه " با ١٣.٩- درصد است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به" کدو سبز " با ٧,٦ درصد ،" قارچ" با ٥.٧ درصد و " گوجه فرنگی " با ٤.٣ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " خیار " با ١٢.٩- درصد ، " بادمجان" با ٤.٠- درصد و " سیب زمینی" با ٢.٧- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " چای خارجی بسته ای " با ٢,٨ درصد ،" سس مایونز " و" سس گوجه فرنگی" با ٢.٢ درصد است.ایلنا