به گزارش شفا آنلاین:این شرکت گفت که نتایج نشان میدهد که واکسن جدید آنها دارای مشخصات ایمنی قابل مقایسه با واکسن مستقل کووید-۱۹ است. آنالیسا اندرسون، معاون ارشد فایزر و رئیس تحقیقات واکسن گفت: «این واکسن پتانسیل کاهش تأثیر ۲بیماری تنفسی را با یک تزریق دارد و ممکن است شیوههای ایمنسازی را برای ارائهدهندگان، بیماران و سیستمهای مراقبتهای بهداشتی در سراسر جهان ساده کند.»
فایزر اعلام کرد فاز ۳ آزمایشی که میتواند با شرکتکنندگان بیشتر بهدنبال تعیین هرگونه عوارض جانبی بالقوه باشد، در ماههای آینده آغاز خواهد شد. فایزر سال گذشته نخستین آزمایش خود را برای واکسن ترکیبی آنفلوآنزا و کووید-۱۹ آغاز کرد. کارشناسان بهداشت عمومی در آن زمان گفتند که یک واکسن ترکیبی میتواند جذب ایمنی را افزایش دهد.
تحت نظر سازمان غذا و دارو، روند بررسی محصول تسریع خواهد شد. مقامات بهداشتی بهطور مرتب توصیه میکنند که افراد هر دو واکسن آنفلوآنزا و کووید-۱۹خود را همزمان دریافت کنند. خاویر بکرا، وزیر بهداشت و خدمات انسانی این کار را زمانی انجام داد که دوز بهروز شده کووید-۱۹خود را در اوایل سالجاری دریافت کرد.
دیگر سازنده واکسن مبتنی بر mRNA، شرکت دارویی مدرناست که آنها نیز روی واکسن ترکیبی آنفلوآنزا و کووید-۱۹ کار میکنند. در اوایل این هفته، این شرکت اعلام کرد که در فاز ۳ کارآزمایی بالینی نخستین دوز ترکیبی را به نخستین داوطلب تزریق کرده است./همشهری