کد خبر: ۳۳۲۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023September 23
پزشکان بیمارستان "گریت اورموند استریت در لندن، نخستین بار، یک کلیه به دختری ۸ ساله پیوند زدند که دیگر لازم نیست تا پایان عمر، از دارو‌های پیشگیری کننده از پس زدن عضو اهدایی، استفاده شود.
شفا آنلاین>سلامت>پزشکان بیمارستان "گریت اورموند استریت" (Great Ormond Street) در لندن، نخستین بار، یک کلیه به دختری ۸ ساله پیوند زدند که دیگر لازم نیست تا پایان عمر، از دارو‌های پیشگیری کننده از پس زدن عضو اهدایی، استفاده شود.
به گزارش شفا آنلاین:روزنامه گاردین نوشت "ادیتی شانکار" (Aditi Shankar) دختر ۸ ساله، نخستین بار، ۶ ماه پیش از دریافت کلیه اهدایی از مادرش، مورد برنامه جدید قرار گرفت تا سیستم ایمنی بدنش، هم تقویت شود و هم عضو پیوندی را پس نزند.
پزشکان بیمارستان "گریت اورموند استریت" پیش از پیوند عضو، از سلول‌های بنیادی مغز استخوان مادر کودک استفاده کردند تا این دختر، کلیه مادرش را به عنوان کلیه خودش بپذیرد و دیگر نیازی به استفاده از دارو، تا پایان عمر نخواهد بود.
گاردین نوشت پس از این عمل جراحی بدیع، اکنون "ادیتی شانکار" به مدرسه بازگشته است و هم کلیه اهدایی و هم سیستم ایمنی وی به خوبی کار می‌کنند. این کودک به علت ابتلا به یک بیماری ارث، دچار ضعف ایمنی و نیز اختلال در عملکرد کلیه‌ها بود.
متخصصان پزشکی در انگلیس می‌گویند این ابتکار می‌تواند گشایشی مهم در رهایی بیماران پیوند کلیه از مصرف دارو باشد./صدا و سیما
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: