او گفت که همسرش ساردین سفارش داد. من هرگز در تمام عمرم چنین بویی به بینیام نخورده بود. همسرم به دلیل بوی بد، آن را به بیرون تف کرد.
اکثر افراد مبتلا شده به بوتولیسم در این رستوران از ملیتهای خارجی مانند آمریکایی، کانادایی و آلمانی هستند.
مدیر رستوران به یکی از روزنامههای محلی گفت: «مقداری ساردین استریل شده در رستوران داشتم. وقتی آن را باز کردم مجبور شدم مقداری از آن را که بوی قوی بدی داشتند دور بریزم. بقیه سالم به نظر میرسیدند و برای مشتریان سرو میشدند.»
علائم بوتولیسم بسته به مقدار سم مصرف شده درجههای مختلفی دارند. علائم اولیه گوارشی مانند درد شکمی، تهوع، استفراغ و اسهال ممکن است زودگذر باشند. آسیب چشم از جمله عدم تطابق، تاری یا دو بینی، خشکی دهان همراه با مشکل در بلع حتی تکلم و یا علائم عصبی و فلج اندامها از جمله علائم شایع بوتولیسم است.
این وضعیت ناشی از عمل سم بوتولینوم تولید شده از سوی یک باکتری با نام کلستریدیوم بوتولینوم است.
این سم بهویژه در غذاهایی که نگهدارندههای ضعیفی دارند و تحت فرایند استریلسازی گسترده قرار نگرفتهاند مانند گوشتهای سرد و کنسروها ایجاد میشود.
میکروارگانیسم کلستریدیوم بوتولینوم، یک میکروارگانیسم بی هوازی است و باید آن را در همان شرایط بی هوازی از بین برد. بنابراین تنها راه از بین بردن این میکروارگانیسم جوشاندن است.
این سم برای تهیه بوتاکس محصولی با اهداف آرایشی و درمانی نیز استفاده میشود.
طبق دادههای اداره بهداشت عمومی فرانسه در دوره بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶، ۳۹ مورد ابتلا به بوتولیسم در این کشور شناسایی شده است که در بیش از ۹ مورد از ۱۰ مورد بوتولیسم غذایی بوده است.
اکثر بیمارانی که بدون تاخیر درمان شوند بهبود مییابند و هیچ عارضهای ندارند اما دوره درمان و نقاهت میتواند چندین ماه طول بکشید. این بیماری در ۵ تا ۱۰ درصد موارد کشنده است.