کد خبر: ۳۳۲۰
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - 2013June 12
شفا آنلاين -نگاهي عميق به دنياي اطراف‌مان اين واقعيت را نشان مي‌دهد كه خداوند خوراك همه موجودات روي زمين را با دانش دقيق و تناسب علمي، همسو با بدن هر يك آماده كرده و در اختيار آنان قرار مي‌دهد. انسان هم موجودي است كه ساختمان بدن او براساس قوانين طبيعي و متناسب با نيازهاي او سازمان يافته است و اين نيازها را با غذا، ميوه و سبزيجات برطرف مي‌كند. شيوه تغذيه انسان‌هاي اوليه از برگ درختان و همچنين ميوه‌هاي آن‌ها‌ نشان مي‌دهد استفاده از ميوه و گياهان كه خواص بي‌شماري هم دارند با دستگاه گوارش انسان به خوبي سازگاري داشته است 
. به گزارش شفاآنلاين ،اما اين‌كه چرا گياهان نقش مهمي در تغذيه انسان‌ها داشته و از آن‌ها براي درمان بسياري از بيماري‌ها استفاده مي‌شد، به نيروي اعجاب‌انگيز سبز گياهان باز مي‌گردد. نور سبز گياهان حيات‌بخش است و هر جا كه سرسبزي مي‌بينيم در آنجا حيات وجود دارد. تحقيقات نشان داده رنگ سبز بيشتر از ديگر رنگ‌ها حرارت و نور خورشيد را جذب مي‌كند و با عمل فتوسنتز،‌ سبزي‌ها به بهترين منبع غذايي تبديل مي‌شوند. براي درك اهميت سبزي‌ها در چرخه غذايي و همچنين شناختن نيروي اعجاب‌انگيز سبز گياهان در درمان بيماري‌ها با دكتر محمد دريايي متخصص علوم زيستي و گياهان دارويي همكلام شديم و او از تحقيقاتي كه در اين زمينه انجام داده است براي ما گفت. پرهیز از دور ریختن برگ‌های تیره وي با بيان اين‌كه هر چه برگ‌های سبز تيره باشد، از نظر ويتامين‌ها و مواد مغذي غني‌تر از برگ‌هاي سبز كمرنگ است، گفت: به عنوان نمونه وقتي كاهوي پيچ را كه به شكل كروي شكل است و برگ‌هاي پيچيده دارد بررسي مي‌كنيم، مي‌بينيم كه برگ‌هاي داخلي آن‌ها كمي سفيد است و در مقايسه با كاهوهاي رسمي ايراني كه داراي برگ‌هاي شل و به رنگ سبز تيره است، از نظر مواد مغذي در رديف پايين‌تري قرار دارد و اين يعني اين‌كه كاهوهاي ايراني با برگ‌هاي شل كه نور آفتاب بهتر در لابلاي برگ‌ها نفوذ مي‌كند، از مواد مغذي بيشتري برخوردار است. متاسفانه در ايران بيشتر خانواده‌ها برگ‌هاي سبز تيره سطحي كاهوها را به علت زمختي كنده و دور مي‌ريزند و از برگ‌هاي داخلي كاهو كه كمرنگ است، فقط به علت لطافت و تردي بيشتر استفاده مي‌كنند. بهترین راه عفونت‌زدایی از کبد دكتر دريايي رمز مغذي بودن گياهان با برگ‌هاي سبز تيره را وجود مقدار زيادي ماده كلروفيل در برگ‌ آن‌ها اعلام و اظهار كرد: از نظر ساختمان شيميايي، كلروفيل شبيه ماده هيم است و ماده هيم جزئي از ماده هموگلوبين خون است كه وظيفه جذب و حمل اكسيژن را برعهده دارد. وجود هموگلوبين در گلبول قرمز خون موجب مي‌شود اكسيژن از ريه‌ها و جريان خون به ساير سلول‌هاي بدن برسد تا سوخت و ساز مواد غذايي به درستي انجام شود. همچنين دانشمندان زيادي در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيده‌اند كه كلروفيل موجب تصفيه خون مي‌شود و علاوه بر بازسازي و عفونت زدايي كبد، از رشد ميكروب‌ها در كبد جلوگيري كرده و در تسريع سوختگي‌ها و زخم‌هاي داخلي و خارجي هم موثر است. خاصیت ضد سرطانی کلروفیل برگ سبز اين متخصص علوم زيستي به خاصيت ضد سرطاني كلروفيل اشاره و اذعان كرد: ‌در تحقيقاتي كه مركز پزشكي دانشگاه تگزاس انجام داده است، مشخص شد هرچه مقدار كلروفيل سبزيجات مصرفي بيشتر باشد، خاصيت ضد سرطاني آن هم بيشتر است و سبزيجات با رنگ سبز تيره آسيب‌هاي وارده از پرتوهاي هسته‌اي را كاهش مي‌دهد. با وجود اين همه خاصيت در برگ‌هاي سبز تيره گياهان، متاسفانه بيشتر مردم از خواص مهم سبزيجات با رنگ سبز تيره غافلند و به جاي خوردن برگ اسفناج خام كه سبزي مفيدي است، از قرص‌هاي شيميايي آهن و مولتي ويتامين‌ها و انواع آن‌ها استفاده مي‌كنند. ضرورت استفاده از برگ سبز غلات دكتر دريايي با اشاره به اين‌كه در چند سال گذشته استفاده از برگ‌هاي سبز غلات مانند گندم، برنج، جو چاودار، ارزن، گياه علف گندمي و عصاره برگ‌هاي جوان و سبز گندم به دليل غني بودن كلروفيل در برخي كشورها افزايش پيدا كرده است، توصيه كرد: در رژيم غذايي خود از سبزي‌ها و گياهان سبز استفاده كنيم تا با نيروي اعجاب‌انگیز آن بتوانيم از بروز بسياري بيماري‌ها پيشگيري كنيم   يوسف حيدري  . 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: