کد خبر: ۳۲۸۸۰۵
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023July 16
ساخت و بهره برداری از دو کلان بیمارستان در پایتخت، با انتقاداتی از سوی برخی کارشناسان حوزه سلامت همراه بوده است.

شفا آنلاین>سلامت>ساخت کلان بیمارستان ها در پایتخت، به رغم اینکه به افزایش سرانه خدمات درمانی منجر می شود، اما در تضاد با سیاست های تمرکز زدایی است.

به گزارش شفا آنلاین:ساخت و بهره برداری از دو کلان بیمارستان در پایتخت، با انتقاداتی از سوی برخی کارشناسان حوزه سلامت همراه بوده است.

ایرج خسرونیا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، از تمرکز بر ساخت کلان بیمارستان در پایتخت انتقاد کرد و گفت: سیاست دولت، تمرکز زدایی است و بیماران باید در استان خودشان تحت درمان قرار بگیرند.

وی افزود: بنده به عنوان یک پزشک، مخالف ساخت کلان بیمارستان در پایتخت هستم. زیرا، معتقدم به جای دو کلان بیمارستان با این تعداد تخت، ۱۰ بیمارستان در استان‌های دیگر ساخت و مانع از سفرهای درمانی به تهران شد.

خسرونیا ادامه داد: اساساً، ساخت بیمارستان‌های بزرگ در پایتخت، باعث می‌شود بیماران از اقصی نقاط کشور به تهران سفر کنند که همین موضوع تبدیل به یک چالش می‌شود.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران تاکید کرد: اغلب بیماران از طبقات محروم جامعه هستند که وقتی به تهران می آیند، همراه بیمار امکان استفاده از هتل را ندارد و مجبور است در پیاده روهای بیمارستان استراحت کند.

ساخت و بهره برداری از دو کلان بیمارستان با ۱۸۲۱ تخت، در دو نقطه مرکزی و شمالی پایتخت صورت گرفته است.

بنابر اظهارات وزیر بهداشت، این دو کلان بیمارستان متعلق به تمامی مردم کشور است و همگان می‌توانند از خدمات این بیمارستان‌ها استفاده کنند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: