شفا آنلاین>سلامت>مصرف میان وعده می
تواند در مدیریت وزن از جمله افزایش و کاهش وزن مفید نقش داشته باشد. نحوه
استفاده از میان وعده ها در برنامه غذایی خود، تأثیر آنها را بر شما تعیین
می کند. میان وعده ها زمانی که بین وعده های غذایی اضافه می شوند، راهی
عالی برای افزایش کالری دریافتی روزانه هستند.
به گزارش شفا آنلاین:مصرف میان وعده می تواند در مدیریت وزن مفید نقش داشته باشد و هنگام اضافه کردن کالری بین وعده های غذایی، راه بسیار خوبی برای افزایش کالری دریافتی روزانه است.
نحوه گنجاندن میان وعده ها در رژیم غذایی تأثیر آنها بر شما را تعیین می کند. باید به انتخاب مواد مغذی و کالری و زمان مصرف میان وعده خود توجه کافی داشته باشید.
افزایش وزن با کالری مازاد حاصل می شود. شما باید به تدریج کالری دریافتی را در یک رژیم غذایی سالم و متعادل افزایش دهید تا به افزایش وزن سالم برسید.
خوردن یک میان وعده می تواند به افزایش کالری دریافتی روزانه شما کمک کند. مصرف 300 تا 500 کالری بیشتر از کالری سوزانده شده برای افزایش وزن آهسته توصیه می شود که سالم ترین روش برای اضافه کردن وزن است.
شما می توانید بهترین میان وعده ها را با موارد زیر امتحان کنید:
در اینجا چند ایده برای آماده کردن یک میان وعده سالم وجود دارد که به شما کمک می کند تا به تدریج وزن خود را افزایش دهید.
مقدار زیادی کره بادام را روی نان برشته شده بمالید، سپس روی آن را با موز برش داده شده برای یک میان وعده خوشمزه و مغذی اضافه کنید.
منبع خوبی از چربی های سالم، ویتامین های B، پتاسیم و فیبر است | فواید تغذیه ای |
1 قاشق غذاخوری کره بادام، 1 موز کوچک و 1 تکه نان سبوس دار | عناصر |
200 کیلو کالری | کالری |
یک مشت توت مخلوط تازه یا یخ زده را به ماست یونانی پرچرب اضافه کنید. در مرحله بعد، مقدار زیادی گرانولا را روی آن بپاشید تا بافت تردی ایجاد شود.
منبع خوبی از کربوهیدرات ها، پروتئین، کلسیم و آنتی اکسیدان ها است | فواید تغذیه ای |
1 فنجان ماست یونانی پرچرب، 1 فنجان (150 گرم) توت مخلوط و 1 قاشق غذاخوری گرانولا | عناصر |
350 کیلو کالری | کالری |
ابتدا یک تکه ماهی آزاد دودی بردارید و یک لایه آووکادوی له شده را روی آن بمالید. ماهی را محکم بغلتانید، آن را به قطعات کوچک برش دهید و با خلال دندان برای یک میان وعده خوشمزه و شیک، آن را محکم کنید.
منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین، پتاسیم، ویتامین D و سلنیوم است. | فواید تغذیه ای |
3 اونس / 85 گرم سالمون دودی، 1 آووکادوی متوسط | عناصر |
370 کیلو کالری | کالری |
انواع آجیل مانند بادام، بادام هندی و گردو را با دانه هایی مانند کدو تنبل و تخمه آفتابگردان، همراه با مجموعه ای از میوه های خشک مانند کشمش، زغال اخته و زردآلو ترکیب کنید. همه مخلفات را در یک کاسه مخلوط کنید و آن را در کیسه های اسنک جداگانه تقسیم کنید تا یک میان وعده راحت و مغذی داشته باشید.
منبع خوبی از کربوهیدرات ها، چربی های سالم، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است. | فواید تغذیه ای |
آجیل، دانه ها و میوه های خشک مورد نظر (هر 1 اونس / 28 گرم) | عناصر |
300 تا 500 کالری، بر اساس مواد انتخابی بسیار متفاوت است. | کالری |
سبزیجاتی مانند هویج، کرفس و فلفل دلمهای را بشویید و خرد کنید. آنها را با هوموس سرو کنید و از سبزیجاتی که با بافت خامه ای هوموس چرب شده اند لذت ببرید.
منبع خوبی از پروتئین گیاهی، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است. | فواید تغذیه ای |
2 فنجان سبزیجات و 4 قاشق غذاخوری هوموس | عناصر |
240 کیلو کالری | کالری |
برای تهیه سالاد کینوا با سبزیجات بوداده، با پخت 1 فنجان کینوا طبق دستورالعمل بسته شروع کنید. در همین حین، سبزیجات مختلف را تفت دهید، سپس آنها را با کینوآ پخته شده، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل ترکیب کنید تا یک سالاد خوشمزه و مقوی داشته باشید.
منبع خوبی از پروتئین گیاهی و امگا 3، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است. | فواید تغذیه ای |
1 فنجان کینوا پخته، 1 فنجان سبزیجات برشته شده، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و سرکه برای سس | عناصر |
350 کیلو کالری | کالری |
1 فنجان جو دو سر، 1/2 فنجان کره بادام زمینی و 1/4 فنجان عسل یا شربت افرا را در یک کاسه مخلوط کنید. برای آماده شدن این میان وعده خوشمزه و انرژی زا، آن را در یخچال قرار دهید تا سفت شود. درست کردن آنها به صورت عمده و خوردن آنها برای مدت طولانی بسیار راحت است.
منبع خوبی از انرژی، منیزیم، ویتامین B و فیبر است. | فواید تغذیه ای |
1 فنجان جو دوسر، 1/2 فنجان کره بادام زمینی (یا هر کره ی آجیل/دانه دلخواه)، 1/4 فنجان عسل یا شربت افرا | عناصر |
75 کیلوکالری | کالری |
میان وعده های سالم نقش مهمی در مدیریت وزن و تندرستی کلی دارند. شما می توانید میان وعده های غنی از مواد مغذی را برای تغذیه بدن خود برای رسیدن به وزن مناسب انتخاب کنید. مهم است که انتخابهای میانوعده را بر اساس نیازهای غذایی فردی شخصیسازی کنید و امکان ایجاد تغییرات در ترجیحات، آلرژیها یا شرایط خاص سلامتی را فراهم کنید.
مهمتر از همه، برای توصیه های غذایی شخصی که شرایط سلامت فردی و نیازهای تغذیه ای را در نظر می گیرد، با پزشک خود مشورت کنید.