به گزارش شفا آنلاین:جالب است بدانید به دلیل داشتن پروتئین و فیبر بالا آجیلهایی مانند
بادام و گردو دارای شاخص کلیسمی پایینی هستند. بنابراین باعث افزایش
ناگهانی گلوکز خون نمیشوند و ممکن است در صورت مصرف با وعدههای غذایی غنی
از کربوهیدرات ترشح آن را کاهش دهند.
دکتر امبریش میتال، مدیر بخش غدد درون ریز و دیابت در Max Healthcare گفت: این آجیلها به گونهای مناسب شما را سیر میکنند.
آجیل
یک گروه غذایی سرشار از پروتئین، چربیهای مفید، آنتیاکسیدانها و فیبر
است و ثابت شده که برای کنترل دیابت و سلامت قلب مفید است.
آجیل از دیرباز جزء رژیم غذایی انسان بوده و به دلیل طعم و بافت تردش مورد توجه قرار گرفته است.
در این جا به طور خلاصه به خواص تغذیهای آجیل اشاره شده است:
چربیها:
آجیلها سرشار از چربیها از جمله اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ هستند.
این چربیها نقش حیاتی در سلامت قلب، کاهش سطح کلسترول LDL و کاهش خطر
بیماریهای قلبی و عروقی دارند.
دارای میزان چربی بالایی هستند که از ۴۶ درصد در بادام هندی و پسته تا ۷۶ درصد در آجیل ماکادمیا متغیر است.
پروتئینها:
آجیل یک منبع عالی پروتئین گیاهی است. یک وعده آجیل به اندازه یک مشت
(۳۰ گرم) حاوی ۶-۷ گرم پروتئین است. معادل پروتئینی که توسط یک تخم مرغ یا
یک لیوان متوسط (۲۵۰ میلی لیتر) شیر تهیه میشود. همان طور که میدانید
پروتئینها برای رشد و نمو، قدرت عضلانی، ترمیم سلولی و بسیاری دیگر از
عملکردهای بدن ضروری هستند.
فیبر:
آجیل دارای مقادیر زیادی فیبر رژیمی است که به هضم غذا کمک میکند، سطح قند خون را تنظیم میکند و باعث سیری میشود.
رژیم غذایی پر فیبر با کاهش خطر چاقی، دیابت و انواع خاصی از سرطان مرتبط است.
یک وعده ۳۰ گرمی آجیل معمولاً حاوی ۳-۴ گرم فیبر است.
ویتامینها و مواد معدنی:
آجیلها منبع ویتامینها و مواد معدنی از جمله ویتامین E، منیزیم، فسفر و پتاسیم هستند. ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل میکند و از سلولها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت میکند.
مواد معدنی برای حفظ سلامت استخوانها، ماهیچهها و عملکرد عصبی بسیار مهم هستند.
کالری: