کد خبر: ۳۲۵۷۰۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023May 23
علی‌اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران تهران:
شفا آنلاین>سلامت>کباب و جوجه کباب از آغاز سال 1402 نسبت به سال گذشته حدود 25 تا 30 درصد گران‌تر شده است.

  به گزارش شفا آنلاین:علی‌اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران تهران:

قیمت کباب با توجه به وزن آن متفاوت است و با توجه به وزن، هر پرس جوجه کباب با برنج 150 تا 180 هزار تومان و هر پرس کوبیده هم از 140 تا 200 هزار تومان است.

این صحبت‌ها در حالی است که در کبابی‌های معروف تهران هر پرس جوجه کباب بین 270 هزار تا 300 هزار تومان قیمت دارد. در این رستوران‌ها که بیشتر غذاهای کبابی سرو می‌شود هر سیخ کباب لقمه گوسفندی 200 هزار تومان و چلو کره هم 100 هزار تومان است.

بنابراین، اگر کباب را همراه با برنج بخواهید سفارش دهید هر پرس چلوکباب ممتاز (مشتمل بر 320 گرم مغز راسته گوسفندی) تا 500 هزار تومان خرج دارد. در این رستوران‌ها، هر پرس کباب بره یا شیشلیک نزدیک به 600 هزار تومان است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: