شفا آنلاین:افرادی که دچار چربی خون هستند، باید قبل از غذا سالاد بخورند، چرا که در کاهش جذب چربی موثر است.
به گزارش
شفا آنلاین-مجید حسین قمی،
متخصص تغذیه و
رژیم درمانی،در خصوص اینکه بهترین زمان برای خوردن
سالاد چه زمانی است، اظهار داشت: در
افراد چاق و لاغر متفاوت است و معمولا بهترین زمان در افراد چاق 15 دقیقه
قبل از غذا و در افراد لاغر بهتر است که سالاد همراه غذا مصرف شود.
وی
در ادامه گفت: چنانچه در افراد چاق سالاد قبل از غذا مصرف شود، رفلکس
اشتها رخ میدهد و به دلیل اینکه سالاد و سبزیجات از کالری کمی برخوردار
هستند، مدت زمان غذا خوردن کاهش یافته و زمان تخلیه معده به تاخیر میافتد.
این
متخصص با اشاره به تاثیر مثبت خوردن سالاد همراه غذا در افراد لاغر گفت:
علاوه بر اینکه اشتها را افزایش میدهد، در افراد لاغر که معمولا دارای
معدهی کوچکتر از حد نرمال هستند، بافت و فیبر غذایی حجم معده را افزایش
میدهد که در نتیجه کمک میکند که در وعدههای بعدی حجم بیشتری از غذا
خورده شود.
قمی با اشاره به اینکه کسانی که دچار
چربی خون هستند، باید قبل از غذا سالاد بخورند، تصریح کرد: سالاد قبل از
غذا تاثیر بیشتری در کاهش جذب چربی دارد.
وی در
پایان یادآور شد: مصرف کرفس، کلم، شلغم، ترب، سیر، سویا، ذرت و کاهو در
افرادی که دچار مشکلات تیروئید هستند، به صورت خام به هیچ وجه توصیه
نمیشود، چرا که کم کاری را تشدید میکند.