برای نخستین شعبه یک شیرینیفروشی زنجیرهای استرالیایی در چین با نام ستاره سیاه، استودیوی لاینهاوس (Linehouse) یک محیط داخلی با تم «فضا» و کهکشان خلق کرده که پر از قفسههای فولاد ضدزنگی است که شهاب سنگها را به نمایش میگذارند. قفسهبندی این شیرینیفروشی تا بالای دیوارها و انحناها امتداد یافته تا یک سقف قوسی را به وجود بیاورد. روی پیشخوان که از جنس کاشی سفید است، ۹ کیک معلق در ظروف شیشهای به نمایش گذاشته شدهاند.
طراحان داخلی لِرا برومینا و آرتِم تریگابچاک این کافه و نانوایی در اوکراین را با دیوارها و لوازم و اثاثیه رنگی اجرا کردند. این مکان در اصل یک کلینیک دندانپزشکی بوده که این طراحان فضای داخلی آن را با ترکیب رنگهای صورتی و قهوهای مایل به قرمز با آبی و خاکستری تغییر دادند تا روی رنگ گرم نان تاکید کنند.
شیرینیفروشی کاسا مِلا در مادرید متشکل از دو اتاق است که استودیوی اسپانیاییِ کاسا آنتیلیون یکی از آنها را با سفید و دیگری را با سبز طراحی کرده است. مشتریان از اتاق سفید وارد مغازه میشوند. این اتاق دارای یک پیشخوان زاویهدار از جنس فولاد ضدزنگ است و خوراکیهای شیرین را به مشتریان عرضه میکند. در اتاق سبز، میزها و صندلیهای فلزی با لبههای پیچ و خم دار، مبلمان ناهارخوری این شیرینیفروشی را شکل میدهند.
استودیوی معماری دِزِمبرو آرکیتِتوس زمان طراحی شیرینیپزی مینتچی کروسانت در سائوپائولو از تکنیکهای شیرینیپزی الهام گرفته است. کفپوش، پیشخوان و نیمکتهای نشیمن از آجرهای سفالی سوراخ دار ساخته شدند که درونشان با بتن پر شده است.
کافه و نانوایی کافه تری در پای کوهی در دائجون کره جنوبی از دو ساختمان با دیوارهای بیرونی تشکیل شده که به سمت هم منحنی شدند تا یک «دره مصنوعی» را به وجود بیاورند.
دیوارهای منحنی این مجموعه که به سمت پایین شیب دارند تا نشیمنگاههای پلهای را شکل دهند، نمای چشمگیری را در فضای داخلی نانوایی ایجاد کردند. این کافه و نانوایی را استودیوی معماری نِیملِس طراحی کرده است.
معماران دانمارکی، ماتیاس منتس و الکساندر وِدِل آتنشتاین، یک کارخانه آجرپزی سابق در برلین را با رنگهای گرم، پرداختهای چوبی و کفپوش وینیل قرمز به یک نانوایی تبدیل کردند.
در مرکز فضا یک آشپزخانه با پلان باز وجود دارد که معماران آن را به عنوان «طبقه تولید» طراحی کردند که به بازدیدکنندگان اجازه میدهد فرایند پخت نان را تماشا کنند.
یک پیشخوان که از آجرهای لگو ساخته شده، مرکز این فروشگاه تارت پنیری در کیوتو است که طراح آن یوسوکه سِکی است. شبکه سازیهای بامبو، دیوارها را از هر دو سوی پیشخوان آراسته و آشپزخانه اوپن در عقب، فرایند پخت تارتهای پنیری را نشان میدهد.
استودیوی معماری امانوئل سایمون به نانوایی لیبرته در پاریس، طاقهای قفسهای قوس دار و مبلمان گرد اضافه کرده تا فضای منحصربفردی ایجاد شود که بازدیدکنندگان را به بیشتر ماندن در فضا ترغیب کند.
اشکال گرد با رنگهای شنی گرم و کاشیهای راکو (کاشیهای سرامیکی که با تکنیک سنتی ژاپنیِ پختن در کوره ساخته شدند) کامل شدند که محوطه مرکزی و دیوارههای پشتی طاقچهها را میپوشانند.