کد خبر: ۳۲۲۰۰۹
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023March 18
ماهی قرمز در صورت رعایت نکردن بهداشت فردی توسط افراد در زمان خرید یا تعویض آبِ آن، یکی از ناقلان بیماری‌های مشترک به انسان است که با رعایت برخی نکات می‌توان از این احتمال جلوگیری کرد. در مرحلۀ نخست پیشنهاد فعالان محیط زیست و حتی پزشکان نخریدن این جاندارِ خونسرد آبزی است، اما در صورتی که تمایل به استفاده از این جاندار در سفرۀ هفت‌سین خود دارید، در این اینفوگرافیک به کارهایی که باید در زمان خرید یا تعویض آبِ تنگِ آن انجام دهید، اشاره شده است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: