کد خبر: ۳۲۱۸۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023March 14
در هنگام خرید نان بهتر است همیشه کیسه پارچه ای همراه داشته باشید و کیسه پارچه ای هم ترجیحا رنگی نباشد و مواد شیمیایی در آن به کار نرفته باشد. استفاده از کیسه های پلاستیکی و قرار دادن نان داغ در کیسه پلاستیکی خطراتی برای سلامتی انسان دارد
شفاآنلاین>سلامت>نان به عنوان یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی در خانواده‌های ایرانی است. نان در سلامت خانواده بسیار اهمیت دارد. اگر در نگهداری صحیح آن دقت نکنیم، سلامت تک تک اعضای خانواده را تهدید خواهد کرد. اکثریت ما وقتی برای خرید نان به نانوایی می‌رویم، آن‌ها را به صورت داغ جمع‌آوری می‌کنیم. سپس درون کیسه پلاستیکی قرار می‌دهیم که این کار اشتباه است.
 به گزارش شفاآنلاین:حرارت و داغی حاصل از نان درون کیسه پلاستیکی موجب کپک زدن و به اصطلاح فاسد شدن آن می‌شود. یک قطعه پارچه سفید نخی و ساده بهترین گزینه برای جمع‎‌آوری نان داغ در نانوایی‌ها است.
پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می‌شود. مواد نفتی در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی، ماده‌ای به نام مونومر تولید می‌کنند. مونومر مولکول‌های کوچکی است که تعدادی اتم در یک ردیف را در برمی‌گیرد. این ماده در دراز مدت ممکن است خطرناک و سرطان‌زا باشد. تولید مواد مونومر در کیسه و تماس با نان، باعث ایجاد بیماری‌های ریوی و اختلال گوارشی می‌شود. همچنین سیستم‌های عملکردی بدن افراد را مختل می‌کند.

عوارض مونومر برای بدن:

  • سرطان
  • مشکلات کلیوی
  • مشکلات گوارشی
  • جهش ژنتیکی در جنین
  • اختلال در سیستم عملکردهای بدن

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: