به گزارش شفاآنلاین:وی افزود: با تلاش دانشمندان ایرانی و از جمله مرکز تحقیقات پزشکی هستهای بوشهر میتوانیم حرفهای تازهای در تشخیص و درمان سرطان برای دنیا داشته باشیم. دستگاه پتسیتی با استفاده از رادیوداروهای جدید و تصویربرداری سه بعدی میتواند محل، وسعت و اندازه تومورهای سرطانی را مشخص کند و پس از آن برنامه درمانی برای بیماران آغاز شود.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: استفاده از رادیوداروها و روش های جدید برای تشخیص بدخیمیهای پروستات، مغز استخوان و تومورهای مختلف کاربرد دارد. بوشهر به زودی به قطب تشخیص و درمان سرطان در کشور تبدیل میشود و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نیز از قطب های سلامت با توجه به ماموریت هر قطب، حمایت خواهد کرد.
عیناللهی تصریح کرد: بوشهر با توجه به دانشمندان جوان، مؤمن و انقلابی، قطب تشخیص و درمان سرطان است و امیدواریم که نام این استان به عنوان یکی از مهمترین نقاط تشخیص و درمان سرطان در دنیا، شناخته و پرآوازه شود؛ چرا که بوشهر میتواند قطب گردشگری سلامت در حوزه سرطان باشد و این افتخاری برای کشور است.
وزیر بهداشت تاکید کرد: حمایتهای وزارت بهداشت از این مرکز مهم و ارزشمند تحقیقاتی، ادامه خواهد داشت؛ چرا که مرکز تحقیقات پزشکی هستهای بوشهر باید در حوزههای آموزشی، درمانی و پژوهشی هم فعال شود و نیروهایی که تمایل به کار در حوزه تشخیص و درمان سرطان را دارند، در این مرکز آموزشهای لازم را ببینند.
وزیر بهداشت گفت: در روز اول سفر به بوشهر، تعداد زیادی از پروژههای حوزه سلامت از جمله مرکز درمان بستر، مرکز دیالیز، پایگاه اورژانس، طرح توسعه بخش آی سی یو و دستگاه پت سی تی را در این استان افتتاح کردیم.
عیناللهی با اشاره به گسترش زیرساختهای حوزه سلامت در دولت سیزدهم، گفت: مجوز استخدام ۲۵ هزار نیرو در حوزه سلامت را اخذ کرده ایم که مناطق محروم، در اولویت قرار دارند.