شفاآنلاین-کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: لیموترش منبع غنی از ویتامین C است و دیابتیها و مبتلایان به فشار خون نباید مصرف این منبع غنی را فراموش کنند.
به گزارش
شفا آنلاین،نسرین یادگاری با تأکید بر مصرف
لیموترش به صورت تازه گفت: در افرادی
که مبتلا به فشار خون هستند با مصرف لیموترش به جهت مزه ترش، اسیدسیتریک و
املاح سدیم، منیزیم و پتاسیم موجود در آن، فشار خون کاهش مییابد و
آنتیاکسیدان موجود در آن باعث باز شدن جداره رگها و نهایتاً فعال شدن
ماهیچههای عروق بدن و کاهش فشار خون میشود.
وی افزود: بهترین حالت مصرف لیموترش مصرف به شکل تازه است و مصرف آن به جهت
اینکه منبع غنی فیبر و آنتیاکسیدان است برای هیچ گروه سنی ممنوعیتی
ندارد.
استفاده از چاقوی کند در بریدن لیمو منجر به از بین رفتن ویتامین C موجود در این میوه میشود |
این کارشناس تغذیه با تأکید بر اینکه در مصرف لیموترش نباید صرفاً به مصرف
آب آن اکتفا کرد، افزود: فیبر موجود در آب میوه فیبر محلول است اما،
پرزهای این میوه علاوه بر ویتامین C و آنتیاکسیدان باعث رسیدن فیبر
نامحلول به بدن میشوند. لیموترش مبنع مناسبی برای بیماران دیابتی است و از
بروز سرطان و همچنین انواع سکته جلوگیری میکند. در فصل گرما میتوان آن
را در کنار آب مصرف کرد، چراکه عطش روزانه را کاهش میدهد و به افزایش زمان
ماندگاری آب در بدن کمک شایانی میکند.
یادگاری با اشاره به لزوم بریدن لیموترش با چاقوی تیز عنوان کرد: استفاده
از چاقوی کند در بریدن لیمو منجر به از بین رفتن ویتامین C موجود در این
میوه میشود و همچنین در نگهداری آن باید مواردی همچون نگهداری با نایلون
در یخچال مورد نظر قرار گیرد چراکه واکنش آن با هوای درون یخچال، ویتامین C
موجود در لیمو را کاهش میدهد.
ایسنا