وی افزود: در عین حال باتوجه به ممنوعیت مصرف جوش شیرین و همچنین بحث کاهش نمک نان، در بازرسیهایمان از نانواییها نمونهگیری کرده و میزان استفاده از این موارد را سنجیده و اگر مشکل باشد، تذکرات و برخوردهای قضایی را انجام میدهیم. استفاده از جوش شیرین در نان ممنوع است و ما این موضوع را در بررسیهایمان چک میکنیم. نانواییها باید از خمیرمایه استفاده کنند. در عین حال بازرسین بهداشت محیط ما که ۶۰۰۰ نفر در سراسر کشور هستند ماهانه یکبار از نانواییها بازید کرده و ظرف ۲۴ ساعت هم شکایات مربوط به ۱۹۰ را بررسی میکنند.
جندقی درباره چرایی در صدر بودن شکایت از نانواییها، گفت: زیرا مراجعه مردم به نانوایی به صورت روزمره بوده و مردم درباره نان حساسیت ویژه دارند. برخی از شکایات به قیمت و نحوه پخت نان بازمیگردد و بخشی هم به عدم رعایت موارد بهداشتی، که به سرعت ورود میکنیم. برنامه ما برای آینده این است که حداقل دخالت دست در فرآوری نان وجود داشته باشد.
به گزارش ایسنا، دکتر عشرتی- معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت نیز در این نشست، درباره بررسیهای انجام شده درباره ورود واکسن HPV به برنامه واکسیناسیون کشوری، گفت: علاوه بر بحث ساخت واکسن HPV، موضوع دیگر این است که داریم مطالعاتی انجام میدهیم که از نظر تعداد دز و بهترین سنی که میتوانیم واکسن را تجویز کنیم، برای کشور خودمان مشخص کنیم. انشاءالله با انجام این فازها و اگر به نتیجه مطلوبی برسد، این واکسن به برنامه واکسیناسیون کشور اضافه میشود.