به گزارش شفاآنلاین:میگو می تواند به سلامتی پوست و موی شما کمک کند. قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش خورشید رادیکال های آزاد تولید می کند. که می تواند روند پیری پوست را تسریع کند. طبق تحقیقات انجام شده آستاگزانتین (یک آنتی اکسیدان قوی موجود در میگو) از آسیب سلولی ناشی از این رادیکال های آزاد جلوگیری می کند. علاوه بر این، آستاگزانتین مکانیسم دفاعی آنتی اکسیدانی بدن را نیز تحریک می کند. میگو همچنین حاوی ترهالوز است، نوعی قند که از پوست و مو در برابر آسیب اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند. تائورین، پروتئین موجود در میگو نیز دارای خواص ضد پیری است.
التهاب مزمن ناشی از استرس اکسیداتیو می تواند خطر تخریب عصبی، سرطان و آسیب پوست را افزایش دهد. همانطور که اشاره کردیم، آستاگزانتین استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد. همچنین به درمان اختلالات التهابی پوست مانند پسوریازیس و درماتیت آتوپیک کمک می کند.
گلیکوزامینوگلیکان، یک ترکیب زیست فعال موجود در میگو، دارای خواص ضد التهابی است. این غذای دریایی همچنین به کاهش هجوم سلولهای التهابی به محل آسیب دیده کمک می کند. از طرفی میگو حاوی یک پپتید ضد التهابی (زنجیره کوتاهی از اسیدهای آمینه) به نام فاکتور ضد لیپوپلی ساکارید میگو (SALF) هستند. که به عنوان دارویی برای درمان بالقوه بیماری های التهابی مجرای ادرار، واژن، گردن رحم و لگن استفاده می شود.
همچنین آستاگزانتین موجود در میگو فعالیت ضد میکروبی در برابر هلیکوباکتر پیلوری دارد، نوعی باکتری که سبب عفونت معده می شود. این پاتوژن می تواند به بافت معده و روده آسیب برساند.
میگو به بهبود عملکرد مغز کمک می کند. رگ های خونی متعددی از مغز عبور می کنند. که تاثیر زیادی بر انتقال و مصرف اکسیژن در عملکرد مغز دارند. با این حال، رگ های خونی مغز حاوی آنتی اکسیدان های نسبتا کمتری هستند و بیشتر در معرض آسیب اکسیداتیو قرار دارند. اما شواهد نشان می دهد که آستاگزانتین موجود در میگو، سبب افزایش ثبات سلولها و غشای میتوکندری می شود و می تواند فرد را از تخریب عصبی ناشی از استرس اکسیداتیو، مانند بیماری پارکینسون، محافظت کند. علاوه بر این، آستاگزانتین می تواند بیماری آلزایمر را درمان کند.
آستاگزانتین، یک کاروتنوئید با خواص آنتی اکسیدانی که می تواند بر درمان بیماری های قلبی عروقی آترواسکلروتیک (ضخیم شدن شریان ها) تاثیر داشته باشد. این اکسیداسیون، لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) که به جلوگیری از تجمع پلاک در شریان ها اثربخشی فوق العاده ای دارد را مهار می کند. میگو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند. مصرف EPA و DHA (اسیدهای چرب امگا 3) به ترتیب با 15 درصد و 18 درصد کاهش مرگ و میر در مردان و زنان همراه است
میگوها کالری کمی دارند و کربوهیدرات ندارند. علاوه بر این، محتوای روی آن ها می تواند سطح لپتین را در بدن افزایش دهد. همچنین به طور همزمان از پرخوری جلوگیری کند. لپتین هورمونی است که ذخیره و استفاده از چربی و انرژی را در سراسر بدن تنظیم می کند. میگوها همچنین سرشار از ید هستند که می تواند از طریق تعامل با تیروئید، غده ای که نقش اساسی در متابولیسم و تنظیم وزن بدن دارد، به کاهش وزن بدن کمک کند.
AMD (دژنراسیون ماکولا وابسته به سن) علت اصلی از دست دادن بینایی در بین افراد بالای 60 سال است. هپارینوئید میگو دارای خواص ضد رگ زایی (جلوگیری از تشکیل رگ های خونی جدید)، ضد التهابی و ضد انعقاد (رقیق کننده خون) است. که به درمان AMD نئوواسکولار و سایر بیماریهای آنژیوپرولیفراتیو، شرایطی که شامل رشد سریع عروق خونی است، کمک می کند.
حتما میگو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا بتوانید از فواید و خواص فوق العاده آن برای سلامت بدن بهره مند شوید.