سم زدایی از بدن در فصل زمستان قرار نیست خیلی هم سخت باشد. گاهی اوقات بهترین روش برای سم زدایی پیروی از یک رژیم غذایی سالم است.
شفاآنلاین>سلامت> فصل زمستان با توجه به سرما و گاهی کاهش بارندگی، باعث بروز انواع آلودگی میشود. آلودگیهایی که میتواند سبب بروز مشکلات تنفسی و ... شود؛ اما چگونه میتوان با راهکارهایی ساده این سموم را از بدن دور نگه داشت.
به گزارش شفاآنلاین: سم زدایی از بدن در فصل زمستان قرار نیست خیلی هم سخت باشد. گاهی اوقات بهترین روش برای سم زدایی پیروی از یک رژیم غذایی سالم است.
بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت
وزارت بهداشت، مصرف هفت ماده غذایی به سم زدایی بدن در فصول سرد سال کمک میکند:
_ چغندر: سرشار از آنتی اکسیدانهای قدرتمند است و به خاطر رنگ بنفش بسیار تیره منبع عظیمی از پتاسیم و فیبر محسوب میشود. به عقیده محققان، منابع غنی از نیترات از قبیل چغندر، میتوانند تولید اکسید نیترات و جریان خون به عضلات را بهبود دهند و همچنین جلوی خستگی و درد در بدن را بگیرند. حتی اگر شما ورزش نمیکنید و مرتب باشگاه نمیروید، چغندر هنوز میتواند اثر مفیدی روی سلامتی اعصاب، کلیه، کبد و عملکرد پانکراس شما داشته باشد. چرا که سرشار از ویتامین ث، فولات و منیزیم است.
_ کلم بروکلی: یک کاسه جوانه کلم بروکلی بیشتر از یک پرتقال، ویتامین ث برای مبارزه با سرماخوردگی دارد و از طرفی سرشار از آهن، ویتامین K و کلسیم است. ایندول-۳-کاربینول موجود در کلم موجب سمزدایی از کبد میشود.
_ زردچوبه: ادویه مورد علاقه کبد است و تمامی آنزیمهای لازم برای سم زدایی کبد را فراهم میکند.
_ کلم پیچ: کلم پیچ ضدسرطان و دارای ترکیبات آنتی اکسیدان است که به پاکسازی بدن کمک میکند. همچنین اثرات مخرب ناشی از استعمال دخانیات را از بین میبرد.
_ زنجبیل: ادویه مقوی برای سیستم گوارشی است. ترکیبات و ساختار زنجبیل به گونهای است که به گردش خون کمک میکند. ضدالتهاب و برای زخم معده مفید است. دارای آنتی اکسیدان بوده و بهترین گیاهی است که باعث پاکسازی سیستم گوارشی از سموم میشود.
_ عسل: مخلوط آب ولرم و عسل یکی از بهترین مایعات طبیعی برای دفع مواد زائد از بدن است. در واقع عمل دفع این مواد زائد به سم زدایی بدن منجر شده و کولون را پاکسازی و عملکرد آن را بهبود میدهد. علاوه بر این، افزودن مقدار کمی آب لیموترش نیز به این شربت باعث افزایش میزان ادرار شده و سلامت دستگاه ادراری را بالا میبرد.
_ کُرن بری: یکی از بیشترین مقادیر آنتی اکسیدان را بین میوهها در اختیار دارد حتی بیشتر از چغندر، بلوبری و توتفرنگی. کرن بری همچنین میتواند با باکتریهای مضر مبارزه کند، التهاب و میزان اسیدیته بدن را کاهش دهد.