کد خبر: ۳۱۴۶۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022November 06
معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش دلایل پذیرش‌نشدن برخی کنکوری‌ها در دانشگاه بعد از قبولی در آزمون سراسری را تشریح کرد.
شفاآنلاین>سلامت>معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش دلایل پذیرش‌نشدن برخی کنکوری‌ها در دانشگاه بعد از قبولی در آزمون سراسری را تشریح کرد.

به گزارش شفاآنلاین:به‌گفته حسن مروتی، داوطلبانی که معدلشان را بیشتر از عدد واقعی ثبت کرده باشند، قاعدتا براساس آن جای فرد دیگری قرار گرفته‌ و بر این اساس پس از بررسی‌های لازم اجازه ورود به دانشگاه را نخواهند داشت. مروتی در مورد درصد افرادی که چنین خطایی می‌کنند هم می‌گوید: «درصد مشخصی نداریم، اما واقعیت این است که تعداد افرادی که معدل را اشتباه ثبت می‌کنند، زیاد‌تر از حد معمول است. دانشگاه‌ها با ما تماس می‌گیرند که هرچه سریع‌تر این افراد را تعیین‌تکلیف کنیم. گاهی آنقدر تعداد افرادی که معدل را اشتباه ثبت کرده‌اند، زیاد است که اگر بعد از بررسی آنها را کنار بگذاریم، برخی کلاس‌ها دچار خدشه می‌شوند.»

به‌گفته این مسئول در کنکور 2نوع تقلب وجود دارد: «در نوع اول فرد وسایل تقلب،   ارتباطی و یادداشت و... جاسازی کرده و همراه خود آورده است. نوع دوم تقلب اینگونه است که رتبه فرد در آزمون سراسری با سوابق او نمی‌خواند. به‌طور مثال، زبان انگلیسی را در دیپلم ۵ گرفته بعد در کنکور ۸۰‌درصد زده است، خب اگر تقلبی نباشد که چنین چیزی امکان ندارد! البته ما به‌صورت حرفه‌ای با گروه‌های فنی همه ابعاد را به دقت بررسی می‌کنیم و به این دسته از داوطلبان می‌گوییم شما درست می‌گویید و فقط باید در آزمون مجدد رفع شبهه شرکت کنید. اگر ۳۰‌درصد هم بزنید، ما قبول می‌کنیم. اما می‌بینیم که فرد در آزمون رفع شبهه یکدفعه به درصد منفی می‌‌رسد!» 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: