کد خبر: ۳۱۳۶۶۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022October 18
چای یکی از نوشیدنی‌های محبوب ایرانی‌ها است که فواید زیادی برای سلامتی دارد.
شفاآنلاین>سلامت>بیشتر از معایب مصرف چای سیاه یاد می‌شود تا منافع آن، اما غافل از آنکه اگر چای سیاه یک تا دو ساعت قبل و بعد غذا مصرف نشود خود دارای منافع کمی نیست.

منافع مصرف چای به این شرح است:
۱. پلی فنول‌های موجود در چای سیاه، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد که هم عوامل سرطانی مثل رادیکال‌های آزاد را در بدن را از بین می‌برد و هم باعث کاهش توده چربی بدن می‌شود.
۲. فلاوونوئید‌های موجود در چای سیاه، به سلامتی قلب کمک می‌کند و باعث کاهش قند و کلسترول بد خون می‌شود.
۳. پلی فنول‌های موجود در چای با تقویت رشد باکتری‌های مفید در دستگاه گوارش و مهار رشد باکتری‌های مضر باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود.
۴. مصرف منظم چای در کنار اصلاح سبک زندگی و فعالیت بدنی می‌تواند باعث کاهش احتمال بروز سکته شود.
۵. تئین چای با افزایش فعالیت آلفا در مغز می‌تواند به افزایش تمرکز کمک کند.

اما یادمان باشد زیاده روی در مصرف هر ماده غذایی مضراتی نیز دارد. توصیه می‌کنیم هر روز دو تا سه فنجان چای بنوشید تا از مزایای سلامتی آن بهره‌مند شوید. زیرا مصرف زیاده از حد چای می‌تواند باعث اختلال در خواب، کم خونی، تهوع، استفراغ، سردرد، فشار خون بالا، تنفس سریع یا احساس سوت کشیدن در گوش شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: