کد خبر: ۳۱۲۳۱۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022September 24
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در ایالات متحده با پیش بینی اینکه روند شیوع بیماری آنفلوآنزا در سال جاری نسبت به سال‌های قبل شدیدتر خواهد بود، اعلام کرد: انتظار می‌رود آمار مبتلایان افزایش چشمگیری داشته باشد.
شفاآنلاین>سلامت>مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در ایالات متحده با پیش بینی اینکه روند شیوع بیماری آنفلوآنزا در سال جاری نسبت به سال‌های قبل شدیدتر خواهد بود، اعلام کرد: انتظار می‌رود آمار مبتلایان افزایش چشمگیری داشته باشد.

 به گزارش شفاآنلاین:مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در ایالات متحده با پیش بینی روند افزایشی آمار مبتلایان به بیماری آنفلوآنزا در سال جاری، در مورد پیشگیری از خطر ابتلا به این بیماری توصیه‌هایی کرده است.

  یکی از راه‌های کلیدی برای پیشگیری از ابتلا به ویروس آنفلوآنزا، تزریق واکسن است. طبق اعلام این مرکز، تا پایان ماه آینده میلادی (اکتبر) انجام و تزریق واکسن توصیه می‌شود.

طبق اعلام این مرکز، فصل شیوع آنفلوآنزا در نیمکره شمالی به طور معمول با افزایش موارد ابتلا در ماه‌ اکتبر همراه است و از ماه دسامبر تا فوریه به اوج خود رسیده و ممکن است تا ماه مه نیز ادامه پیدا کند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، تزریق واکسن آنفلوآنزا را از سن شش ماهگی توصیه و اعلام کرده که بهترین روش برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری و عوارض ناشی از آن، واکسیناسیونِ هر ساله در برابر بیماری است.

تزریق واکسن نه تنها از فرد در برابر ابتلا به بیماری و علائم آن محافظت می‌کند، بلکه می‌تواند شدت بیماری و خطر بستری شدن در بیمارستان ناشی از این ویروس را کاهش دهد.

درحالیکه واکسیناسیون اولین عامل دفاعی در برابر ویروس آنفلوآنزاست، رعایت نکات دیگری نیز می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به این بیماری ویروسی موثر باشد.

خودداری از برقراری تماس نزدیک با فرد مبتلا به آنفلوآنزا و جلوگیری از پخش ویروس به هنگام عطسه و سرفه از جمله توصیه‌های مطرح شده است. همچنین شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و مواد شوینده و خودداری از تماس دست‌ها با چشم‌ها، بینی و دهان توصیه می‌شود.

بنابر اعلام کارشناسان این مرکز، در صورت ابتلا به بیماری آنفلوآنزا لازم است بیمار حداقل 24 ساعت پس از پایین آمدن دمای بدن بدون آنکه دارو مصرف کرده باشد در خانه بماند.

علائم آنفلوآنزا شامل تب، سرفه، گلودرد، آبریزش بینی، بدن درد، سردرد، لرز و احساس خستگی است. همچنین برخی افراد دچار اسهال، استفراغ یا مشکلات تنفسی می‌شوند.

به گزارش مدیکال دیلی، از جمله روش‌های درمانی برای بیماری آنفلوآنزا داروهای ضد ویروسی است که باید توسط متخصص تجویز شود. این داروها برای کاهش شدت بیماری و جلوگیری از عوارض آن تجویز می‌شوند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: