کد خبر: ۳۱۲۲۵۱
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022September 22
یک پژوهشگر و محقق طب سنتی گفت: در صورت ابتلا به آنفلوانزا از مصرف شیر یا دوغ کم‌چرب غافل نشوید.
شفاآنلاین>سلامت>داوود محمدخانی محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: بهتر است در زمان ابتلا به بیماری آنفلوانزا به دلیل کاهش ویتامین‌های بدن از نوشیدنی‌هایی مانند آب پرتقال، آب گریپ فروت، ترکیب آب پرتقال و آب لیمو شیرین که سرشار از انواع ویتامین‌ها هستند، استفاده کنید.

به گزارش شفاآنلاین:او افزود: در صورت ابتلا به آنفلوانزا از مصرف شیر یا دوغ کم‌چرب غافل نشوید زیرا نوشیدن‌ این مایعات باعث کاهش خلط بدن می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی یادآوری کرد: افراد در هنگام ابتلا به این بیماری، برای درمان اسهال به صورت مرتب  شربت آبلیمو و عسل میل کنند. همچنین در صورت بروز تب و لرز می‌توانند از مخلوط عرق بید با آبلیمو استفاده کنند.

محمدخانی در ادامه افزود: یکی دیگر از نوشیدنی‌های مناسب که باعث بهبود آنفلوانزا می‌شود، آب نارگیل است. با توجه به اینکه آب نارگیل فاقد نمک و شکر زیاد است باعث آبرسانی کافی به بدن بیمار خواهد شد.

او یادآوری کرد: مبتلایان به آنفلوانزا می‌توانند انواع سبزیجات به ویژه سبزیجات پخته شده  را در رژیم غذایی خود قرار دهند؛ البته این افراد از خوردن سبزی تره خودداری کنند.




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: