کد خبر: ۳۱۱۰۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022September 03
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اعلام کرد: بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی 6 تا 8 مهرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار خواهد شد.
شفاآنلاین>سلامت>دکتر یونس پناهی با اعلام این خبر اظهار داشت: نخستین جشنواره ملی کمیته‌های تحقیقات و فناوری دانشجویی کل کشور نیز همزمان با بیست و سومین کنگره ملی سالیانه در اردبیل برگزار می‌شود. این جشنواره جهت انتخاب و تجلیل از کمیته‌های تحقیقات و فناوری دانشجویی برتر و دانشجویان پژوهشگر برتر در دو سطح حقیقی و حقوقی برای اولین بار در کشور برپا می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین:معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه در این دوره از برگزاری کنگره بالاترین رکورد مقالات دریافتی به ثبت رسیده است، تصریح کرد: 2100 چکیده مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده است که به دلیل محدودیت‌های موجود بالغ بر ۴۰۰ مقاله به صورت سخنرانی، پوستر و پوستر الکترونیکی(e poster ) پذیرفته شده است. در بخش داوری نیز با حساسیت‌های بسیار و طبق شاخص‌های معین ارزیابی مقالات انجام پذیرفته و همچنین بخش های مربوط به فناوری و نوآوری به صورت جداگانه داوری شده است.

وی با اشاره به برنامه فشرده که طی سه روز برگزاری کنگره در نظر گرفته شده است به برگزاری کارگاه‌های جانبی نیز اشاره کرد و اعلام کرد: نشست‌های کلان مناطق آمایشی در 10 سالن مجزا و به صورت همزمان طی سه روز برگزاری کنگره دایر خواهند بود.
دکتر پناهی با اشاره به اینکه دانشجویان باید قدردان دوران جوانی و روحیه جویندگی و پرسشگری خود باشند، خاطرنشان کرد: دانشجویان برای پژوهش به این روحیه بسیار نیازمند هستند و باید در برابر هر پدیده‌ای علامت سوال بگذارند و به دنبال پاسخی علمی و مبتنی بر دانش برای آن باشند.

دکتر پناهی اظهار داشت: از اهداف اصلی برگزاری کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی در کنار آموزش و تربیت، ترغیب دانشجویان به امر پژوهش های کاربردی است و تمام تلاش این هست که دانشجویان و پژوهشگران را به سمتی سوق دهیم که تحقیقات پس از چاپ مقاله متوقف نشده و منجر به تولید ثروت و کارآفرینی در کشور شود. ترویج این نگاه کلان مدیریتی در دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم علاوه بر تربیت نسلی برخوردار از دانش و دارای قدرت تفکر انتقادی به تولید علم و فناوری و همچنین ثروت برگرفته از این دو، با پیشرفت های روز دنیا همگام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های درسی به نحوی هستند تا بیشترین تعداد واحد درسی امکانپذیر برای دانشجویان تعریف شود و برای توسعه دروسی که دانشجو به آن علاقه‌مند است فضایی دیده نشده است، افزود: کمیته‌ها این خلا را پر کردند. یادگیری اصولی پژوهش، کار تیمی و گروهی، انجام پژوهش‌های به روز و متناسب با نیاز جامعه و منجر به محصول همه در کمیته‌ها مهیا شده است ولی مسیر آن بر عهده دانشجو و متکی به پویایی اوست.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با ابراز امیدواری عنوان کرد: به طور قطع برگزاری این کنگره‌ها و جشنواره‌ها شروعی برای رشد باور و انگیزه در دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی است و مسیر روشنی برای شکوفایی استعدادهای جوان ما خواهد بود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: