کد خبر: ۳۰۹۸۷۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022August 16
در محور کار قرار گرفتن اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه، استانداردسازی و روزآمد کردن روش‌های تشخیصی و درمانی طب سنتی و ترویج کشت گیاهان دارویی تحت نظر وزارت جهاد کشاورزی از جمله مواردی است که در سیاست‌های ابلاغی عرصه سلامت گنجانده شده است
شفاآنلاین>سلامت>نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم توجه به طب سنتی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر ساز و کار طب اسلامی ایرانی فراهم شود مسلماً بسیاری از خلاءها و نیازهای دارویی کشور برطرف می‌شود.

 به گزارش شفاآنلاین:حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در جلسه علنی امروز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی با استناد به اصل ۱۱۰ قانون اساسی در اخطاری گفت: در بحث طب اسلامی و سنتی سیاست‌های ابلاغی عرصه سلامت از سوی رهبری تکالیفی بر عهده وزارت بهداشت گرفته است که این وزارت‌خانه موظف است تعاملی منطقی میان روشهای درمانی و طب سنتی و اسلامی برقرار کند.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: در محور کار قرار گرفتن اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه، استانداردسازی و روزآمد کردن روش‌های تشخیصی و درمانی طب سنتی و ترویج کشت گیاهان دارویی تحت نظر وزارت جهاد کشاورزی از جمله مواردی است که در سیاست‌های ابلاغی عرصه سلامت گنجانده شده است.

این نماینده مجلس اظهار کرد: ضمن تشکر از وزیر محترم که در عرصه بهداشت و درمان زحمات خوبی می کشند متاسفانه بندهایی از سیاست‌های ابلاغی که تاکید بر طب سنتی و اسلامی دارد زمین مانده است. باید بگویم که اگر طب سنتی اسلامی که امروز جواب داده و مورد اقبال مردم قرار گرفته است، مورد توجه قرار نگیرد، ظرفیت عظیمی از دست می‌رود؛ در این زمینه توصیه ما به وزیر محترم بهداشت و معاونان او این است که موضوع طب اسلامی ایرانی یا همان طب مکمل را همانند گذشته مورد بی مهری قرار ندهند.

نقدعلی گفت: اگر ساز و کار طب اسلامی ایرانی فراهم شود مسلماً بسیاری از خلاءها و نیازهای دارویی کشور برطرف می‌شود. هرچند افرادی وجود دارند که از نام طب اسلامی و سنتی سوء استفاده می کنند اما باید این طب فاخر را ارج نهاد و از ظرفیت‌های آن استفاده کرد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: