به گزارش شفاآنلاین:وی افزود: جمعیت یک چالش جدی کشور و از دغدغههای مقام معظم رهبری است. با نرخ کم باروری و ادامه روند کنونی تمام تلاشهای جامعه مامایی هم برای افزایش جمعیت بیاثر میماند. بنابراین باید دست به دست هم دهیم تا مشکل جمعیت کشور مرتفع شود.
خسروی با اشاره به اینکه برخی چالشهای جامعه مامایی در این حوزه به وزارت بهداشت و برخی چالشها نیز به دانشگاههای علوم پزشکی کشور برمیگردد، ادامه داد: از مجلس و نمایندگان که پیگیر اجرای قانون جوانی جمعیت هستند انتظار داریم که در اجرای قانون تمام دستگاههای مسئول را ارزشیابی کنند. زیرا اگر وزارت بهداشت به تنهایی تلاش کند، دستورالعمل و بخشنامه و پروتکل بنویسد ولی سایر دستگاهها نقش آفرینی لازم را نداشته باشند، تلاشها بیثمر میماند.
مشاور وزیر بهداشت در امور مامایی گفت: در برخی دانشگاهها و استانها با کمبود بیمارستانهای سطح دو مواجه هستیم و مادران باردار، خدمات مادران پرخطر و سطح ۳ را دریافت میکنند که منجر به افزایش سزارین میشود. برای تأسیس مراکز سطح ۲ در این استانها نیاز به بودجه داریم که امیدواریم با پیگیری مجلس و همیاری استانداریها این معضل حل شود.
خسروی افزود: مامایی یک تخصص است که هیأت علمیهای دانشگاه علوم پزشکی برای تربیت آن بسیار زحمت می کشند. از هر جایی به مهارت مامایی آسیبی برسد به نظام سلامت آسیب رسیده است.
وی تاکید کرد: جامعه مامایی همواره در جهت اجرای قوانین تلاش کرده است. قانون جوانی جمعیت اگر درست اجرا شود، کشور را از مهلکه کمبود جمعیت نجات میدهد.