کد خبر: ۳۰۷۵۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۴ تير ۱۴۰۱ - 2022July 05
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس عنوان کرد :
دکتر فاطمه محمدبیگی عنوان کرد: مقابله با قاچاق دارو، رصد میزان مصرف دارو در سطح کشور و بررسی میزان نیاز و عرضه و تقاضا در بازار دارویی کشور تنها از طریق ارائه خدمات در بستر فناوری اطلاعات نظام سلامت قابل‌دستیابی خواهد بود و ارزیابی، نظارت و کیفیت‌سنجی آن نیز از طریق این مهم قابل انجام است.
شفاآنلاین>سلامت>عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دستیابی به عدالت در سلامت را در بستر شفاف، کارآمد و به روز سلامت الکترونیک ممکن دانست.

به گزارش شفاآنلاین:دکتر فاطمه محمدبیگی در همایش مدیران آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، با اشاره به شفافیت ذاتی فرآیندهای حوزه آمار و فناوری اطلاعات، عنوان کرد: مقابله با قاچاق دارو، رصد میزان مصرف دارو در سطح کشور و بررسی میزان نیاز و عرضه و تقاضا در بازار دارویی کشور تنها از طریق ارائه خدمات در بستر فناوری اطلاعات نظام سلامت قابل‌دستیابی خواهد بود و ارزیابی، نظارت و کیفیت‌سنجی آن نیز از طریق این مهم قابل انجام است.
 
وی ضمن تأکید بر دستیابی به عدالت در نظام سلامت با توجه به منویات مقام معظم رهبری در سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی از سوی ایشان، خاطرنشان کرد: حوزه شفاف، کارآمد و بروز سلامت الکترونیک بستر مناسبی برای تحقق عدالت در سلامت است.
 
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تشکیل کمیته سلامت الکترونیک در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی به‌صورت ویژه با تشکیل کمیته سلامت الکترونیک به دنبال برگرداندن تولیت نظام سلامت و خدمات حوزه سلامت به وزارت بهداشت است.
 
محمدبیگی در ادامه مدیریت منابع سلامت از طریق نظام بیمه‌ای با محوریت وزارت بهداشت را تنها از طریق فرآیندهای زیرساختی سلامت الکترونیک قابل‌دستیابی دانست و تصریح کرد: کمیته سلامت الکترونیک مجلس شورای اسلامی به دنبال اجرای سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و به‌هم‌پیوستگی و یکپارچگی مدیریت خدمات داده‌های سلامت و تولیت وزارت بهداشت در این حوزه است.
 
وی در ادامه با اشاره به پیشرفت‌های حوزه فناوری اطلاعات در سطح جهانی، بیان کرد: در نظام بین‌المللی دستیابی به داده‌های سلامت سایر کشورها تبدیل به یک راهبرد و اهرم فشار برای برخی از کشورها شده است که در این راستا وزارت بهداشت باید با سرعت بیشتر و با حفظ امنیت داده‌های سلامت مردم به دنبال توسعه و اجرای پروژه پرونده سلامت الکترونیک و نسخه‌نویسی الکترونیک باشد.
 
دکتر محمدبیگی ضمن اشاره به اهمیت و حساسیت حوزه آمار و فناوری اطلاعات در نظام سلامت گفت: تعیین چهارچوب‌های یکپارچه مدیریتی با حفظ محرمانگی و امنیت داده‌ها در عین دسترسی مناسب بیمار و پزشک به پرونده سلامت الکترونیک برای ارائه خدمات سلامت، تسهیل و آسان‌سازی دسترسی به خدمات الکترونیک سلامت، کاهش هزینه‌های مردم و امکان ارائه این خدمات در دوردست‌ترین نقاط کشور از ضروریات کار در حوزه آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت و یکی از عوامل توسعه عدالت در این نظام است.
 
این نماینده مجلس یادآور شد: اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده تنها در بستر فناوری اطلاعات نظام سلامت قابل‌دستیابی است.
 
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که سازمان برنامه ‌و بودجه با اختصاص بودجه یک درصد حوزه سلامت به وزارت بهداشت به توسعه نظام جامع سلامت الکترونیک در این وزارتخانه که موجب ارائه خدمات بهتر به مردم می‌شود، کمک کند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: