دکتر ویلیامز اضافه کرد: «چای ترش در ایران و سایر کشورهای جهانی نوعی درمان سنتی برای فشارخون بالا محسوب میشود.»
به گزارش شفاآنلاین فشارخون بالا باعث اعمال فشار اضافی بر رگهای خونی و سایر ارگانهای حیاتی بدن میشود.مصرف روزانه چای ترش یا چای روزل یا چای قرمز که از کاسبرگ گیاه چای ترش تهیه میشود و در بسیاری از مناطق دنیا به صورت نوشیدنی گرم یا سرد مصرف دارد، برای کاهش خطر این بیماری که به «قاتل خاموش» هم شهرت دارد، بسیار مهم است.
به گفته دکتر دیوید ویلیامز چای ترش میتواند فشارخون را به ۱۱.۷ روی ۱۰ برساند. این نوع چای حاوی آنتیاکسیدانهایی است که تأثیر ضدفشارخون دارند و متخصصان تغذیه دریافتهاند که چای ترش فنل ها و آنتوسیانین ها را نیز شامل میشود.
دکتر ویلیامز متذکر شد که اگر میخواهید تأثیرات مثبت این نوع چای را روی فشارخون خود دریابید، باید آن را بهطور روزانه مصرف کنید.وی در ادامه افزود: «اگر فشارخونتان بالا است، رژیم غذایی شما یکی از راههای اصلی است که میتوانید به واسطه آن فشارخون خود را کاهش دهید.»وی تصریح کرد: «تغییر رژیم غذایی به همراه تغییرات مناسب در سبک زندگی و حمایت هدفمند تغذیهای نه تنها باعث کاهش فشارخون میشود بلکه تأثیرات قابلتوجهی روی سلامت قلبی عروقیتان خواهد داشت.»
دکتر ویلیامز اضافه کرد: «چای ترش در ایران و سایر کشورهای جهانی نوعی درمان سنتی برای فشارخون بالا محسوب میشود.»این در حالی است که گفته میشود نوشیدن آب انار به صورت منظم نیز از دیگر راههای کاهش فشارخون محسوب میشود.