کد خبر: ۳۰۵۶۴۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022June 03
حداقل به ۱۰۰ هزار نفر نیروی پرستار نیاز داریم، از این تعداد، ۵ هزار نفر به نیروی‌هایی که در دوران بحران خدمت کرده‌اند و در حال حاضر تعدیل شده‌اند اختصاص یابد که کمبود نیرو به نوبه خود آسیب بزرگی به مردم و جامعه می‌زند.
شفاآنلاین>سلامت> رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: مجوز پرستارانی که بعد از خروج از بحران کرونا، تعدیل شده‌اند جهت استخدام بدون آزمون صادر شود.

 به گزارش شفاآنلاین: محمد میرزابیگی افزود: در ایام کرونا مسئولان تعداد زیادی از پرستاران را به صورت تمدید طرح، قرارداد موقت و شرکتی جذب کردند، اما با فروکش کردن کرونا به تعدیل نیروهای جذب شده پرداختند.

وی گفت: آماری که طی هفته گذشته به دست آوردیم، تعداد این عزیزان حدود ۵ هزار نیروی پرستار تعدیل شده است که این برخلاف فرموده‌های رهبری است که در روز پرستار فرمودند با پرستاران همانند کارگران فصلی برخورد نکنیم.

میرزابیگی ادامه داد: حداقل به ۱۰۰ هزار نفر نیروی پرستار نیاز داریم، از این تعداد، ۵ هزار نفر به نیروی‌هایی که در دوران بحران خدمت کرده‌اند و در حال حاضر تعدیل شده‌اند اختصاص یابد که کمبود نیرو به نوبه خود آسیب بزرگی به مردم و جامعه می‌زند.

وی افزود: مجوزهای استخدام هنوز به طور شفاف در اختیار وزارت بهداشت قرار نگرفته است، که نیاز است مجوز پرستاران و همکارانی که تعدیل شده جهت استخدام بدون آزمون صادر شود زیرا پرستاران طرحی، شرکتی و قراردادی امتحان خود را در دوران کرونا پس داده‌اند و با ایثارگری تمام به بیماران خدمت کردند.

میرزابیگی گفت: ما نیاز به دو مجوز از سازمان امور استخدامی داریم؛ یکی مجوز برای کمبود تخت‌های بیمارستانی و دیگری مجوز بدون آزمون برای پرستاران طرحی‌، شرکتی و قراردادی که در بحران کرونا خدمت کرده اند.

رئیس سازمان نظام پرستاری افزود: بر اساس گواهی‌های صادر شده اخیراً ماهانه حدود ۱٠٠ تا ۱۵٠ پرستار مهاجرت می‌کنند. شرایط بروکراسی در دوران کرونا هیچ فرقی نکرده است و معتقدم که باید شرایط استخدام آسان‌تر شود، تا نیروهای پرستاری تمایل به مهاجرت به خارج از کشور پیدا نکنند.

وی درباره اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری گفت: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که از دی ماه ۱۴۰۰ تخصیص یافته، ذخیره شده تا به شکل معوقه به پرستاران پرداخت شود. همچنین برآورد مبلغ تعرفه‌ها توسط سازمان نظام پرستاری، وزارت بهداشت و وزارت رفاه انجام می‌شود.

میرزابیگی درباره اجرای فوق العاده خاص پرستاران بیان کرد: فوق العاده خاص پرستاران جهت اخذ مجوز به ستاد ملی کرونا در دولت قبل ارسال شده بود اما هنوز جواب آن به دست ما نرسیده است. لذا؛ تلاش برای اجرای فوق العاده خاص داریم، اما در سازمان برنامه و بودجه عزمی برای اجرای آن نیست.

وی درباره دستاوردهای این سازمان در سال‌های اخیر بیان کرد: اجرای فصل دهم قانون فوق العاده ویژه، اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، تبدیل وضعیت نیروهای پرستاری و تغییر وضعیت نیروهای شرکتی و همچنین استخدام نیروی پرستاری در سال گذشته از جمله فعالیت‌های سازمان در این دوره است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: