کد خبر: ۳۰۳۶۰۱
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022April 30
حمایت از افراد مبتلا به اوتیسم و ایجاد فضای شهری مناسب با نیازهای آنها، برای احیای حقوق شهروندی این افراد الزامی است و تلاش مدیریت شهری این است که برای تحقق این‌مهم در مناطق ۲۲ گانه گام بردارد

شفاآنلاین>سلامت> مدیرعامل انجمن اوتیسم گفت: بزرگ ترین نیاز افراد اوتیسم، شناخت این اختلال از سوی جامعه است.

به گزارش شفاآنلاین: همزمان با ماه مبارک رمضان به همکاری اداره کل سلامت شهرداری تهران و انجمن اوتیسم، برنامه‌ی اکران فیلم سینمایی ویژه خانواده‌های دارای فرزند اوتیسم در تالار ایوان شمس با حضور معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری و عضو شورای اسلامی شهر تهران و علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همراه با ضیافت افطاری برگزار شد.


حسین نظری معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران با اشاره به برگزاری این برنامه، گفت: حمایت از افراد مبتلا به اوتیسم و ایجاد فضای شهری مناسب با نیازهای آنها، برای احیای حقوق شهروندی این افراد الزامی است و تلاش مدیریت شهری این است که برای تحقق این‌مهم در مناطق ۲۲ گانه گام بردارد.

در ادامه این مراسم، سید احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نهادینه کردن فرهنگ مواجه با بیماری اوتیسم، تاکید کرد: محوری‌ترین کار در این حوزه، فرهنگ‌سازی بوده و یکی از ضروری‌ترین اقدامات مسئولان در بخش‌های مختلف، آگاهی دادن به مردم برای ارتباط، تعامل و پذیرش کودکان با اختلال طیف اوتیسم و خانواده آنان است. باید مسئولان و مردم حساسیت این مهم را به درستی درک کنند و در زمینه فرهنگسازی فعالیت کنند. ما نیز به عنوان مسئولین در مدیریت شهری موظف هستیم برای فرهنگسازی و رفع مشکلات متعدد این عزیزان برنامه ریزی های مدون را تدوین کنیم.

همپنین در این مراسم، حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران با بیان اینکه بی‌شک برابر سازی فرصت‌ها برای کودکان با اختلال طیف اوتیسم، گامی اساسی در اجرای عدالت اجتماعی است، اظهار کرد: «محوری‌ترین کار در این حوزه، فرهنگ‌سازی بوده و یکی از ضروری‌ترین اقدامات مسئولان در بخش‌های مختلف، آگاهی دادن به مردم برای ارتباط، تعامل و پذیرش کودکان با اختلال طیف اوتیسم و خانواده آنان است.

وی با بیان اینکه ماه جهانی اوتیسم بهترین فرصت است تا یاد بگیریم با محبت کافی و توجه منطقی، کرامت آن‌ها را تضمین کنیم، افزود: باید با برطرف کردن موانع، جامعه‌ای فراگیر و قابل دسترس برای همه آن‌ها ایجاد کنیم.

صاحب با تاکید بر اینکه نگاه واقع بینانه جامعه به اختلال طیف اوتیسم، فشارهای روانی وارده بر کودکان و خانواده آنان را کاهش می‌دهد، گفت: نگاه شهرداری تهران به خانواده بزرگ شهروندی و بویژه اقشاری که به هر دلیل دچار آسیب‌های اجتماعی هستند، همچون اعضای خانواده خود است و بر همین مبنا «شعار ما «ایجاد حال خوب است» و می‌خواهیم این حال خوب شامل همه شهروندان تهرانی شود.

سعیده صالح غفاری مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران نیز در این مراسم با اشاره به اینکه بزرگ‌ترین مشکل و نیاز جامعه اوتیسم ایران در مرحله اول شناخت و آگاهی جامعه نسبت به این اختلال است، عنوان کرد: برای رسیدن به این هدف یکی از ابزارها و روش‌های مهم و مؤثر استفاده از ظرفیت هنر، خبر و رسانه است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: