کد خبر: ۳۰۳۰۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022April 21
سال ۱۳۹۶ که محمدباقر قالیباف سودای فتح پاستور را داشت، در آن مناظرات انتخاباتی تلاش داشت که با سیاه‌نمایی، به هر طریق ممکن جریان مخالف خود یعنی همان جریان تدبیر و امید را در آچمز قرار دهد

شفاآنلاین>سلامت> سال ۱۳۹۶ که محمدباقر قالیباف سودای فتح پاستور را داشت، در آن مناظرات انتخاباتی تلاش داشت که با سیاه‌نمایی، به هر طریق ممکن جریان مخالف خود یعنی همان جریان تدبیر و امید را در آچمز قرار دهد. او ابایی نداشت که گاف‌ها و همان افتضاحات ژن‌های خوب و قوی و به روایتی افتضاحات آقازاده‌ها، وزیرزاده‌ها، نماینده‌زاده‌ها و هزاران زاده‌های دیگر نزدیک به چرخه قدرت را افشا‌سازی و رسانه‌ای کند.

 قالیباف در آن سناریوی افشاسازی، نوک و پیکان تیز حمله خود را به سوی فرزند یکی از وزرا یعنی وزیر آموزش‌وپرورش نشانه رفته بود که برای خرید لباس به ایتالیا رفته بود. او چنان رفتار پسر وزیر را درخور تخطئه و حتی گناه کبیره و نابخشودنی جلوه داده بود که گویی پایه‌های عرش به لرزه درآمده و یا آنکه آسمان به زمین رسیده است. او در مناظراتی انتخاباتی قویا گفته بود که آیا با چنین رفتار‌هایی که از سوی ژن‌های خوب و قوی مشاهده می‌شود باید انتظار داشته باشیم که اقتصاد ما خوب و درست شود؟ قطعا هدف و مراد قالیباف آن بود که چرا در سال‌های اخیر که به نام تولید ملی و در پارادایم اقتصاد مقاومتی نامگذاری شده است ما باید به جای ظرفیت‌های داخلی و تولید ملی، وارد‌کننده جنس‌های لاکچری خارج باشیم؟ حالا در شرایطی که قالیباف خود را در آن مناظرات طرفدار پر‌و‌پا‌قرص و دوآتشه تولید ملی نشان داده بود، ما شاهد همان گناه نابخشودنی و به روایتی گناه کبیره از طرف همسر ارجمند، دختر گرامی و داماد عزیزشان برای خرید سیسمونی از کشور همسایه یعنی ترکیه و به روایتی ملک طلق رجب‌طیب‌اردوغان هستیم. آش این داستان آنقدر شور بود که قالیباف اعلام کرده است که خودش راضی به تصمیم خانواده گرامی‌اش در رفتن به ترکیه و خرید سیسمونی نوه عزیز نبوده است.

غائله خرید سیسمونی خانواده ارجمند قالیباف هرچه بوده به اتمام رسید و اتفاقی است که رقم خورده است، اما قطعا پس‌لرزه‌هایش باقی خواهد ماند و پای سوالات و پرسش‌هایی را از سوی ناظران و البته ناراضیان از خود شخص قالیباف که طرفدار دوآتشه تولید داخلی و ملی است به میان می‌آورد و آن اینکه:
۱- جناب قالیباف! چگونه می‌توانید کار خانواده خود را توجیه کنید؟ شما به عنوان پدر خانواده و فعلا در کسوت رییس قوه مقننه چگونه قدرت متقاعد کردن خانواده خود را برای نرفتن به ترکیه و خرید سیسمونی ساخت و تولید داخل را نداشتید در حالی که برای ۸۰ میلیون مردم ایران قانون تصویب می‌کنید و تصمیم می‌گیرید؟
آیا نمی‌توان شما و خانواده محترمتان را در زمره همان افراد چهار درصدی جامعه ندانست، یعنی همان‌هایی که بیش از نیمی از ثروت کشور در دست و اختیارشان قرار دارد؟ شما خیلی نگران و عصبانی بودید که چرا نیمی از ثروت ایران در دست چهاردرصدی‌هاست؟ یادتان باشد که این تصمیم و اقدام خانواده شما آنقدر تکان‌دهنده و نابخشودنی است که نه‌تنها با عذرخواهی شما و پسر گرامیتان، بلکه با آب کوثر و چشمه زمزم هم تطهیر نمی‌شود.
۲- جناب قالیباف! اگر عمل و کنش پسر وزیر آموزش‌وپرورش در خرید و وارد کردن لباس از ایتالیا اشتباه و نابخشودنی و دور زدن از تولید ملی است، به همان اندازه نیز اقدام و کنش خرید سیسمونی از سوی خانواده ارجمندتان از ترکیه لبریز از خطا و مخل اعصاب روح و روان است و صدالبته رخنه در حصار تولید ملی و اقتصاد مقاومتی.
۳- جناب قالیباف! در شرایط حاضر وضعیت معیشتی مردم فهیم ایران آن هم تحت مدیریت شما و همفکران‌تان به بدترین شرایط ممکن رسیده است و گویی ایران در دوره عصر قاجار قرار دارد. لطفا سری به بازار قیمت‌ها نه قیمت سیسمونی و لباس نوزاد بلکه قیمت نان و پنیر و سبزی، گوجه و بادنجان و پیاز و صدالبته سیب‌زمینی، گوشت، مرغ و ماهی و گوشت قرمز بزنید و بعد متوجه شوید که مردم چگونه در آتش گرانی می‌سوزند و کمرشان شکسته است؟ آیا این اقدام خانواده شما آتش خشم گرسنگان، بیچارگان و بینوایان را نمی‌افزاید و حس ویرانگر تبعیض را در آنها بیدار نمی‌کند؟
۳- جناب قالیباف! مدافع دوآتشه اقتصاد و تولید ملی، یادتان باشد این اقدام خانواده ارجمندتان فقط نوک قله تبعیض و زندگی لاکچری و چهاردرصدی‌هاست، قطعا همفکران دیگرتان ویران‌کننده اقتصاد و تولید داخلی هستند و معلوم است که در شرایط حاضر آنها نیز دامن‌زننده گیت‌های دیگری از این دست هستند که رسانه‌ای نشده و افکار عمومی از آن بی‌خبر است. عذرخواهی که نه ولی استعفا نیز برای شما کم است. آقای قالیباف! با حضور شما در کسوت رییس مجلس تولید ملی سامان نمی‌یابد. ما را به خیر تو امیدی نیست. لطفا استعفا دهید.!! دکتر صلاح‌الدین هرسنی/ کارشناس مسائل بین‌الملل/ روزنامه جهان صنعت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: