شفا آنلاین:بی شک منشاء بسیاری از امراض و بیماری، عدم رعایت رژیم غذایی درست و مصرف نابجا و زیاد از حد برخی گروههای غذایی است. بنابراین با رعایت رژیم غذایی سالم، می توان از بروز بسیاری از بیماریها از جمله کبد چرب، جلوگیری کرد.
به گزارش
شفا آنلاین ، سید موید علویان، رئیس
شبکه تحقیقات
هپاتیت کشور و فوق
تخصص بیماریهای گوارش و کبد، گفت:
عمده درمان کبد چرب، تغذیه سالم، ورزش و تغییر سبک زندگی است ثابت شده
کسانی که از مواد غذایی حاوی کربوهیدرات و مواد قندی زیاد استفاده میکنند،
بیشتر به کبد چرب مبتلا می شوند.
علویان ادامه
داد: حذف قند و کربوهیدرات از
رژیم غذایی، کاهش مصرف چربی و مصرف به اندازه
پروتئینها و سبزیجات، بر کاهش کبد چرب نقش زیادی دارد ولی از آنجایی که
تمام چربیهای مصرفی چربی بدن نیست و بدن نیاز به HDL چربی خوب دارد،
بنابراین انتخاب نوع چربی مصرفی اهمیت دارد.
این
فوق تخصص گوارش و کبد گفت: همه افراد، حتی مبتلایان به کبد چرب هم نیازمند
مصرف 20 درصد چربی روزانه در رژیم غذایی شان هستند و حذف کامل چربی از
رژیم غذایی، باعث از بین رفتن اسید آمینههای ضروری بدن و همچنین کاهش سطح
امگا 3 و امگا 6 بدن میشود و از آنجایی که این دو بر خلق و خو و روان فرد
اثر دارند، کاهش آنها موجب بروز افسردگی میشود.
علویان
تاکید کرد: مصرف روغنهای مفیدی چون روغن زیتون، روغن بادام، روغن ماهی و
روغن کنجد و حذف لبنیات پرچرب که حاوی چربی با تراس بالا و هیدروژنه است،
از برنامه غذایی و تعادل در مصرف مواد غذایی، مانع بروز کبد چرب، دیابت و
انواع سرطانها در فرد میشود.