شفاآنلاین-مدیرکل نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از تشکیل کمیته فنی بازنگری مصرف روغن پالم در فراورده های غذایی بویژه مواد لبنی خبر داد.
به گزارش
شفا آنلاین،«هدایت حسینی» افزود:
این کمیته در راستای دستور صریح دکتر «سیدحسن هاشمی» وزیر بهداشت در مورد
مصرف بیش از اندازه روغن پالم در فراورده های غذایی بویژه لبنیات تشکیل شده
است.
وی گفت: این کمیته با هدف محدود کردن بیش از پیش استفاده از روغن پالم در فراورده های غذایی بویژه مواد لبنی تشکیل شده است.
مدیرکل
نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه
داد: این کمیته هر هفته دو تا سه بار جلسه مستمر خواهد داشت و ماه آینده
گزارش کاملی برای ارائه به وزیر بهداشت و اطلاع رسانی به مردم ارائه می
کند.
حسینی یادآور شد: روز گذشته(دوشنبه) اولین جلسه این کمیته
تشکیل شد و امیدواریم این کمیته بتواند گزارش کاملی درمورد کاهش مصرف بیش
از اندازه روغن پالم در فراورده های غذایی و لبنی تهیه و ارائه کند.
مدیرکل
نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود:
این کمیته با حضور اساتید، متخصصان تغذیه و مدیران سازمان غذا و دارو با
موضوع بازنگری مصرف روغن پالم تشکیل جلسه می دهد.
سیدحسن هاشمی وزیر
بهداشت روز گذشته(دوشنبه) وجود بیش از اندازه روغن پالم در فراورده های
غذایی را تایید کرد و گفت: مصرف کنندگان روغن پالم در شیر و ماست از بدترین
نوع چربی صنعتی استفاده کرده اند، به همین دلیل بزودی اسامی آنها اعلام می
شود.
ایرنا