کد خبر: ۳۰۰۶۰۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022March 10
حق پرستاری مشمولان خانواده ایثارگران در سال ۱۴۰۱ حدود ۵۷ درصد افزایش یافت که ۱۲۰ هزار نفر از جانبازان و آزادگان و والدین و همسران و فرزندان شهدا از ابتدای سال ۱۴۰۰ پرداخت می‌شود.

شفاآنلاین>سلامت> حق پرستاری مشمولان خانواده ایثارگران در سال ۱۴۰۱ حدود ۵۷ درصد افزایش یافت که ۱۲۰ هزار نفر از جانبازان و آزادگان و والدین و همسران و فرزندان شهدا از ابتدای سال ۱۴۰۰ پرداخت می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین: طبق ماده ۲۶ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران دولت موظف است به منظور حمایت از سلامت جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و جانبازان اعصاب و روان و شیمیایی و جانبازان دارای محدودیت جسمی و حرکتی به تشخیص کمیسیون پزشکی بنیاد و براساس شدت و نوع ضایعات ناشی از مجروحیت و میزان ساعت کاری که از جانبازان مراقبت می‌شود، برای برقراری و پرداخت حق پرستاری و حق همیاری بر مبنای حداقل دستمزد ماهانه کارگران اقدام و اعتبار مورد نیاز را در لوایح بودجه سالانه منظور کند.


در تبصره یک این ماده؛ والدین، همسران و فرزندان شهدا که دارای بیماری خاص یا سخت درمان یا محدودیت جسمی و حرکتی هستند پس از تایید کمیسیون پزشکی بنیاد مشمول این ماده می‌شوند.

با توجه به تصویب حداقل حقوق دستمزد و حقوق کارگران در سال ۱۴۰۱ ضریب k حق پرستاری مشمولان ماده ۲۶ قانون جامع مشخص و مبلغ یک k حق پرستاری از مبلغ ۲۶۵۵۴۹۵۰ ریال به ۴۱۷۹۷۵۰۰ ریال افزایش پیدا می‌کند و از ابتدای سال ۱۴۰۱ قابل پرداخت است.

حق پرستاری مشمولین بر اساس افزایش حداقل حقوق کارگران با ۵۷ درصد افزایش همراه است و بر اساس آرای کمیسیون پزشکی بنیاد تاکنون بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر از جانبازان و آزادگان و والدین و همسران و فرزندان شهدا از حق پرستاری برخوردارند.

تأکید بر نقش تشکل‌های شاهد و ایثارگر در پیشرفت کشور و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

 خبر دیگری هم حاکی است آیین تجلیل از دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر برگزار و بر نقش تشکل‌های شاهد و ایثارگر در پیشرفت کشور و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید شد.

 آقای کامیار ثقفی، دستیار ویژه و قائم مقام در امور جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با اشاره به بیان های مقام معظم رهبری در مورد تعامل و برنامه‌های راهبردی بین دستگاه‌های مختلف کشور گفت: رهبر معظم انقلاب در فرمایش های خود سه موضوع تعارف، تعامل و هم‌افزایی بین نهادهای مختلف را مطرح فرمودند لذا لازم است که در تشکل‌های مردمی در تعامل با جامعه هدف رخ دهد تا پیشرفت مطلوب صورت بگیرد.

وی تغییر و تحول را از عوامل مهم برای رسیدن به پیشرفت دانست و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب موضوع تحول را مطرح کردند و از پیشرفت‌هایی که از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون حاصل شده است به عنوان «عظمت» یاد کردند و به همین دلیل باید با حرکت جهادی برای جبران عقب ماندگی‌هایی که در کشور وجود دارد، تلاش کرد.

دستیار ویژه و قائم مقام در امور جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نقش و اهمیت مشارکت مردم برای پیشرفت امور کشور و حاکمیت، افزود: مردم با مشارکت و مطالبه‌گری نقش مهمی در اداره کشور دارند و با وحدت و همدلی برای برون‌رفت مشکلات کشور می‌توانند به حاکمیت کمک کنند برای همین مهم است که بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی باید کارها و امور کشور به مردم واگذار شود.

ثقفی به نقش جوانان برای اداره موفق کشور اشاره کرد و گفت: نیروهای جوان نخبه و انقلابی کشور به دلیل قدرت جسمی، ریسک‌پذیری و افق دید وسیع که به موضوع ها دارند نقش تأثیرگذار و مهمی دارند و باید از این ظرفیت بهره‌مند شد.

عادل مهری ورنیاب، مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر نیز در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر خطاب به آنها، گفت: شما ظرفیت‌های مهمی در اختیار دارید و وقتی مشکلی برای ایثارگران به وجود می‌آید می‌توانید با احساس وظیفه و موقعیت‌شناسی به صورت آتش به اختیار به جامعه ایثارگری ادای دین کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: