علی سعیدی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: به دنبال افزایش قیمت 3 برابری تجهیزات تصویربرداری پزشکی درسالهای اخیر، قطعات مصرفی و یدکی آنها هم با همین افزایش و یا کمی بیشتر مواجه شده است.
وی ادامه داد: به دنبال چنین وضعیتی و بالا رفتن سرمایه گذاری اولیه تمایل به ایجاد موسسات جدید برای انجام اموری نظیر رادیولوژی کاهش یافته زیرا قیمت تمام شده و اولیه راه انداز این قبیل از موسسات به شدت بالا رفته است.
کارشناس رادیولوژی تصریح کرد: از طرفی دیگر با پیشرفت علم و تکنولوژی و به علت قیمت بالای تجهیزات تصویربرداری پزشکی امکان به روز رسانی تجهیزات فعلی و یا خرید تجهیزات جدید مقرون به صرفه نمی باشد.
به گفته وی دزچنین شرایطی با مطرح کردن کارشناسانه در آمد و سرمایه گذاری، تعرفه ها باید به طور واقعی اعمال شوند. زیرا این امر به رشد مراکز جدید و کیفیت انجام تصویربرداری های پزشکی نیز کمک شایانی می کند.
وی نصریج کرد: برای سرپا ماندن این قبیل از موسسات باید تسهیلات ارزی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رابطه با واردات قطعات و لوازم مصرفی در نظر گرفته شود و تعرفه واقعی با حضور صاحب نظران این رشته تصویب شود.