کد خبر: ۲۹۹۷۵۵
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022February 25
یکی از اهداف اصلی ما، حمایت از تحقیقاتی است که منجر به تولید محصول شود. به کارهای تحقیقاتی که صرفا برای تولید مقاله و کاربرد آن برای سایر کشورها باشد، توجهی نداریم بلکه کارهای تحقیقاتی باید کاربردی، تولید کننده محصول و حل کننده نیازهای کشور باشند.

شفاآنلاین>سلامت> وزیر بهداشت گفت: یکی از اهداف اصلی ما، حمایت از تحقیقاتی است که منجر به تولید محصول شود. به کارهای تحقیقاتی که صرفا برای تولید مقاله و کاربرد آن برای سایر کشورها باشد، توجهی نداریم بلکه کارهای تحقیقاتی باید کاربردی، تولید کننده محصول و حل کننده نیازهای کشور باشند.

به گزارش شفاآنلاین:  دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه بازدید از مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای بوشهر، اظهار داشت: در کشور حدود ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی در حوزه سلامت وجود دارد و طبق دستورالعمل جدید، مراکز تحقیقاتی را در صورتی تایید خواهیم کرد که محصول داشته باشند. در کشور نیازهای زیادی از جمله در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی داریم که بجای واردات آن، مراکز تحقیقاتی باید به حل این نیازمندی ها کمک کنند.

 
وی ادامه داد: حتما از پروژه های تحقیقاتی محصول محور حمایت می کنیم. هیچ گونه محدودیتی برای تحقیقات در کشور نداریم و تحقیقات منحصر به تهران و کلانشهرها نیست بلکه در هر گوشه کشور که استعدادهای فوق العاده ای حضور دارند، حتما تشویق به تحقیقات کاربردی و محصول محور می کنیم. مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای توسط یک فرد عاشق راه اندازی و تحقیقاتی را با استفاده از دستگاه های بسیار پیشرفته تولید داخلی در حوزه اثرات درمان های سرطان از جمله پرتودرمانی و داروهای هسته ای آغاز کرده است.
 
وزیر بهداشت تصریح کرد: قبل از انجام پژوهش در انسان، حتما باید بر روی حیوانات انجام شود و در مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای بوشهر، بخش تشخیصی حیوانی وجود دارد و داروها و درمانها را ابتدا بر روی حیوانات آزمایش و بعد از بررسی و نتایج مثبت، بر روی انسانها آزمایش می کنند.
 
وزیر بهداشت در خصوص اقدامات وزارت بهداشت برای تسهیل کسب و کار، گفت: متاسفانه سیستم اداری و بوروکراسی ما پیچیدگی های زیادی دارد و خیلی افراد برای راه اندازی کسب و کارها، از پیچ و خم های زیادی باید عبور کنند. یکی از برنامه های ما، چابک سازی سیستم سلامت کشور است و امیدواریم به کسب و کارهای حوزه سلامت رونق دهیم.
 
دکتر عین اللهی یادآور شد: بخشی از مجوزهای حوزه غذایی مربوط به وزارت بهداشت است و با تغییراتی که در سازمان غذا و دارو اعمال کرده ایم، امیدواریم بتوانیم پیچیدگی های اداری و کسب و کار را کاهش و سرعت اعطای مجوز به کسب و کارها را افزایش دهیم.
 
وزیر بهداشت گفت: بیمه ها نقش خیلی مهمی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم دارند. بیمه ها هنوز به جایگاه اصلی خود نرسیده اند و باید به جایی برسند که مردم هیچ دغدغه ای برای درمان و دارو نداشته باشند. بخاطر کمبود اعتبارات و سیستم نسبتا معیوب بیمه ها، خدمات بهداشتی و درمانی که شایسته مردم باشد، ارائه نمی شود.
 
وی افزود: از چندسال پیش قرار شد که بیمه سلامت با وزارت بهداشت هماهنگ باشد و وزارت بهداشت کمک کند که بیمه، نقش واقعی خودش را پیدا کند و سیستم های الکترونیک بیمه ای از جمله نسخه الکترونیک و سامانه ها، به این روند و نیز تسهیل دسترسی مردم، کمک زیادی می کند.
 
دکتر عین اللهی یادآور شد: هماهنگی بسیار خوبی با بیمه های پایه داریم. مسئولیت شورای عالی بیمه سلامت با وزیر بهداشت است و هماهنگی خوبی در این شورا که متشکل از بیمه سلامت، تامین اجتماعی، نیروهای مسلح و بیمه مرکزی وجود دارد. یکی از مصوبات اخیر این شورا، پوشش ۹۰ درصدی هزینه های نازایی بود.
 
وزیر بهداشت گفت: یکی از مشکلات اصلی ما این است که داروهای جدید و گرانقیمت، تحت پوشش بیمه ها نیست و هزینه ای به مردم تحمیل می شود. هدف ما این است که به جز داروهای غیرضروری و بدون نیاز به نسخه مانند استامینوفن، اگر دارویی در فهرست دارویی کشور برای بیماران تجویز شود، بیمه ها باید پوشش دهند.
 
دکتر عین اللهی خاطرنشان کرد: اخیرا چند داروی جدید دیابت در شورای عالی بیمه مصوب شد که تحت پوشش بیمه ها قرار گیرند. سیاست اصلی ما این است که بیمه ها بتوانند هزینه های مربوط به تمام داروهای مورد تایید وزارت بهداشت را پرداخت کنند و برای این کار برنامه ریزی کرده ایم که اعلام خواهد شد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: