کد خبر: ۲۹۸۲۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022January 30
اولین روز از تحصن دو روزه معلمان ایران در اعتـــراض به عدم اجرای طرح‌های رتبه‌بندی و همسان‌سازی در روز گذشته در شهرهای مختلف برگــزار شد. معلمـــان گفته‌اند روز دوشنبـــه تجمعی سراسری برگزار خواهند کرد.

شفاآنلاین>سلامت> اولین روز از تحصن دو روزه معلمان ایران در اعتـــراض به عدم اجرای طرح‌های رتبه‌بندی و همسان‌سازی در روز گذشته در شهرهای مختلف برگــزار شد. معلمـــان گفته‌اند روز دوشنبـــه تجمعی سراسری برگزار خواهند کرد.

به گزارش شفاآنلاین: طبق اخبار، تحصن معلمان در بیش از ۲۰۰ شهر و ناحیه آموزشی صورت گــرفت. این تحصن دو روزه و همچنین تجمع سراسری روز دوشنبه با فراخوان شورای هماهنگــی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ترتیــب داده شده است. یکی از خواسته‌های معلمان اجرای طرح رتبه‌بندی است که به دلیل اختلاف‌ها درباره تامین بودجه آن هنوز اجرا نشده است. هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، ۲۷ دی خبر داده بود که «این شورا مصوبه مجلس درباره رتبه‌بندی را به دلیل وجود «ابهام‌ها» رد کرده و به مجلس بازگردانده است.

« در این میان نمایندگان مجلس ماه‌ها درباره بودجه لازم برای اجرای طرح رتبه‌بندی اظهارات متفاوتی ابراز کردند و دولت در نهایت اختصاص ۲۵ هزار دلار برای یک سال را پذیرفت. فعالان صنفی معلمان این مبلغ را کافی نمی‌دانند و مصوبه مجلس را «سرهم بندی» خوانده‌اند. از جمله دیگر خواسته‌های معلمان در اعتراضات اخیر اجرای آموزش رایگان و توجه به اصــل ۳۰ قانون اساسی، پرداخت پاداش پایان خدمت سال ۱۴۰۰، استخدام معلمان خرید خدمات آموزشی، و رسیدگی به پرونده «به تاراج بردن صندوق بازنشستگی» است.

  اعتراض به قرارداد 89 روزه
در این میان، همزمان با اعتصاب معلمان، پرستاران و کادر بهداشت و درمان نیز روز شنبه در اعتراض به قراردادهای ۸۹ روزه و با مطالبه تغییر قراردادهای غیررسمی خود در شهرهای مختلف ایــران تجمع کردند. کارکنان بهداشت و درمــان دانشگاه‌های علوم پزشکی چند استـــان کشور خواستار وضعیت شغلی و معیشتی خود شدند. به گفته‌ این گروه؛ به دلیل رواج قراردادهای موقت و برون‌سپاری خدمات دانشگاه‌های علوم پزشکی، پس از فروکش کردن هر موج کرونا، زمینه اخراج آن‌ها فراهم می‌شود. کارکنان بهداشت و درمان شاغل در دانشگاه‌های علوم پزشکی در استان‌های اصفهان، فارس و ایلام به شرایط شغلی خود اعتراض کردند.

 آبان ماه امسال هم کارکنان علوم پزشکی شیراز خواستار برقراری فوق‌العاده خاص شده بودند. کارکنان بهداشت و درمان خواهان مشخص شدن وضعیت قراردادهای خود و استخدام کارکنانی شده‌اند که به صورت قراردادهای ۸۹ روزه به کار گرفته می‌شوند. پرداخت فوق‌العاده خاص با ضریب ۳ دیگر خواسته‌ی کارکنان بهداشت و درمان است؛ چراکه ضرایب کنونی پاسخگوی نیازهای معیشتی کارکنان نیست. طبق قانون مدیریت خدمات کشوری، فوق‌‌العاده خاص و فوق‌العاده ویژه برای کارکنان پیمانی و رسمی برقرار می‌شود اما سایر کارکنان هم مایل به تبدیل وضعیت استخدامی خود و بهره‌مندی از این امتیازها هستند. به همین دلیل معترضان خواستار تبدیل وضعیت استخدامی خود هم هستند.روزنامه آرمان ملی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: