به گزارش شفا آنلاین، افرادی که در دوران نوزادی برای مدت سه ماه یا بیشتر از شیر مادر تغذیه شده باشند کمتر احتمال دارد به عارضه التهاب مزمن که با بیماریهای قلبی-عروقی و متابولیک در ارتباط است، مبتلا شوند.
تغذیه کردن نوزاد با شیر مادر هم برای سلامت نوزاد و هم مادر حائز اهمیت است. شیر مادر حاوی آنتی بادیهایی است که بدن فرد را در برابر چندین نوع بیماری حفظ میکند و غذای ایدهآلی برای نوزاد به حساب میآید.
در این بررسی محققان دانشگاه واشنگتن دریافتند که وزن نوزاد هنگام تولد و تغذیه شدن با شیر مادر می تواند بر سلامت آینده او تاثیر گذار باشد. همچنین این محققان به بررسی این فاکتورها بر سطح پروتئین واکنشگر C در دوران بعدی زندگی افراد شرکت کننده پرداختند. این زیست فاکتور با خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی و متابولیک در ارتباط است.
به گزارش شفا آنلاین به نقل از ساینس ورلد ریپرت، «مولی دبلیو متزگر» محقق این مطالعه گفت: تاثیر تغذیه با شیر مادر و میزان وزن نوزاد به هنگام تولد بر میزان پروتئین واکنشگر C نشان دهنده اهمیت رویکردهای پیشگیرانه است که شامل مراقبت های پیش از بارداری و پس از این دوران میشود.