تولید رادیکالهای آزاد «مقصر اصلی» پیری است. بدون دخالت آنتی اکسیدانها، تعداد زیادی از سلولها شروع به مردن میکنند. در نتیجه، پوست خشک میشود، چین و چروکهای ظریف ظاهر میشود و هیچکدام از محصولات مراقبتی نمیتواند با این پدیدهها مقابله کند
شفاآنلاین>سلامت> پروفسور دیوید گان، دانشمند انگلیسی معتقد است مصرف بیش از حد شکر منجر به تسریع پیری میشود.
به گزارش شفاآنلاین: این محقق چهره ششصد نفر را مورد مطالعه قرار داد، سطح قند خون آنها را اندازه گرفت و شرکتکنندگان را به چهار گروه تقسیم کرد. مشخص شد افرادی که کمترین میزان قند را داشتند، پوست جوانتری داشتند و بالعکس. قند به رگهای خونی آسیب میزند اما تاثیر این محصول بر روی بدن به همین جا ختم نمیشود.
در مقاله منتشره آمده است: تولید رادیکالهای آزاد «مقصر اصلی» پیری است. بدون دخالت آنتی اکسیدانها، تعداد زیادی از سلولها شروع به مردن میکنند. در نتیجه، پوست خشک میشود، چین و چروکهای ظریف ظاهر میشود و هیچکدام از محصولات مراقبتی نمیتواند با این پدیدهها مقابله کند. با گذشت زمان، پوست، نرمی و قابلیت ارتجاعی خود را از دست میدهد و چین و چروکها عمیقتر میشوند.
در عین حال خاطرنشان میشود که ترک کامل
شکر غیرممکن است و فقط باید مصرف برخی از محصولات را کاهش داده و نباید میوهها و برنج را که حاوی قند طبیعی هستند از رژیم غذایی حذف کنید.
در مقاله توصیه شده: هر چه کمتر کوکاکولا، بستنی، ماکارونی و سایر محصولات آردی مصرف کنید، بهتر است.
علاوه بر این، باید مصرف الکل را قطع کرد و اسیدهای چرب ترانس را تا حد امکان کاهش داد. اسیدهای چرب ترانس در ساندویچ، کلوچه، پای، غذاهای دودی و سرخ شده یافت میشود و به این دلیل مصرف آنها را هرچه کمتر کنید.