به گزارش شفاآنلاین:سپیده دولتی با بیان اینکه وضعیت وزنی فرد در خطر ابتلا به کرونا دخیل است، افزود: نتایج ۲۲ مطالعه از هفت کشور در آمریکای شمالی، اروپا و آسیا نشان می دهد که چاقی با افزایش شانس سه برابری احتمال بروز علائم شدید کرونا مرتبط است.
وی اظهار داشت: همچنین نیاز به بستری شدن ۱.۶ برابر، بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه ۱.۳ برابر و ابتلا به سندرم تنفسی حاد ۲.۸ برابر در افراد چاق که کرونا مبتلا شده اند، بیشتر است.
دولتی، تغذیه را یکی از عوامل بسیار مهم در تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا دانست و ادامه داد: سیستم ایمنی افراد چاق و کسانی که دچار سوءتغذیه و کمبود ریزمغذی هستند، مختل شده و اختلالات ایمنی مرتبط با سوء تغذیه، حساسیت به عفونت را افزایش میدهد و به عفونتها اجازه میدهد تا شدیدتر و حتی کشنده شوند.
این کارشناس، تصریح کرد: تغذیه سالم در ترویج باکتری های مفید روده مهم است که به نوبه خود از سیستم ایمنی بدن حمایت و به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند در غیر اینصورت فقدان یک رژیم غذایی سالم می تواند منجر به تضعیف ایمنی ذاتی و اکتسابی شود و فرد را مستعد ابتلا به عفونت ها کند.
به گفته وی، می توان با اصلاح الگوی غذایی سیستم ایمنی را تقویت کرد و مصرف یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی برای حمایت از سیستم ایمنی و مقابله با عوامل بیماری زا مهم است.
وی افزود: تغذیه نامناسب مقدار کافی از مواد مغذی مورد نیاز سیستم ایمنی را فراهم نمی کند و این امر با افزایش حساسیت به عفونت و ناتوانی در مبارزه با ویروس ها و باکتری ها وارد بدن می شود.
این کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: عنصر روی که در انواع گوشت، حبوبات و مغز دانه ها موجود است از بسیاری سلول های سیستم ایمنی پشتیبانی می کند و دارای اثرات ضد ویروسی از جمله مهار تکثیر کرونا ویروس ها است.