با استفاده از این سلولها پتانسیل درمان بیشاز ۱۰۰ نوع بیماری ازجمله انواع سرطان خون، تالاسمی، فلج مغزی، کم خونیهای ژنتیکی و بیماریهای نقص سیستم ایمنی و... وجود دارد.
شفاآنلاین>سلامت>مسئول نمایندگی بانک خون بندناف رویان جهاد دانشگاهی لرستان گفت: دفتر نمایندگی بانک خون بندناف رویان جهاد دانشگاهی لرستان با توجه به نیاز هم استانیها تاکنون توانسته حدود ۱۲۰۰ نمونه خون بندناف نوزادان را ذخیره کند.
به گزارش شفاآنلاین: زهرا صالحینژاد، به مناسبت روز جهانی خون بندباف، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: دفتر نمایندگی بانک خون بندناف رویان جهاد دانشگاهی لرستان با توجه به نیاز هم استانیها مدت ۱۱ سال است که فعالیت خود را آغاز نموده و در این مدت توانسته حدود ۱۲۰۰ نمونه بندناف نوزادان را ذخیره کند، همچنین جهت رفاه حال هم استانیها با آموزش خونگیر بومی این خدمات را در شهرستانهای استان نیز فراهم کرده است.
وی ادامه داد: خون بندناف خونی است که در زمان زایمان بهعنوان یک زباله بیولوژیک دور ریخته میشود در صورتی که این خون حاوی سلولهای بنیادی فراوانی است که توانایی تمایز و تکثیر بالایی دارند به طوری که با جایگزینی این سلولها در بافت. های آسیب دیده میتوان به بهبود و درمان بافت آسیب دیده کمک کرد.
صالحینژاد افزود: با استفاده از این سلولها پتانسیل درمان بیشاز ۱۰۰ نوع بیماری ازجمله انواع سرطان خون، تالاسمی، فلج مغزی، کم خونیهای ژنتیکی و بیماریهای نقص سیستم ایمنی و... وجود دارد.
مسئول نمایندگی بانک خون بندناف رویان جهاددانشگاهی لرستان، عنوان کرد: باتوجه به عدم اطلاع بسیاری از هم استانیها از این دستاورد علمی از جامعه پزشکی خصوصاً پزشکان زنان و زایمان و مراکز درمانی این انتظار را داریم در زمینه معرفی این خدمت پزشکی به هم استانیها ما را یاری کنند.
وی افزود: خانوادهها میتوانند از این فرصت که تنها یکبار و در زمان زایمان وجود دارد جهت ثبتنام یک ماه قبل از زایمان به دفتر نمایندگی بانک خون بندناف جهاد دانشگاهی لرستان واقع در کوی جهادگران مراجعه کنند.