به گزارش شفاآنلاین:سیر گیاهی، علفی دوساله با برگهای سبز راه راه دراز است که به صورت پیازچه در زیر خاک میروید اما به ندرت گل میدهد بومی آسیای میانه است و از ۷ هزار سال پیش برای انسانهای باستان شناخته شده بود و از آن برای مصارف دارویی و آشپزی به دلیل ارزش غذایی بالا استفاده میکردند.
سیر حاوی مواد معدنی زیادی مانند منیزیم، فسفات، کلسیم، آهن، روی و ویتامینهای B و C است و روغن آن را میتوان با تقطیر با بخار آب استخراج کرد و به عنوان یک مرهم دارویی برای درمان بیماریها و ناراحتیها استفاده کرد.
با افزودن دوغ به سیر، میتوان از میزان تندی آن کاست و طعم آن را تا حدودی قابل قبول کرد. این کار به دلیل ترکیب مهمی که برای ساخت بدن انسان دارد، اثربخشی آن را افزایش میدهد، به خصوص که حاوی پروتئین، ویتامین، کربوهیدرات، چربی و کلسترول به نسبت معقول است. همچنین از سیر در تولید محصولات آرایشی، زیبایی پوست و مراقبت از مو نیز استفاده میشود.
فواید سیر و ماست برای شکم
فواید عمومی سیر و ماست
مخلوطی از سیر و ماست درست کنید
سیر و ماست را میتوان با له کردن حبههای سیر و اضافه کردن آنها به دوغ، سپس نوشیدن مخلوط یا به روشی دیگر با اضافه کردن آن به سالاد با اضافه کردن حبههای کوچک خیار، کمی نمک و نعناع سبز درست کرد. این مخلوط باید مدتی با معده خالی خورده شود تا یک ماه کامل از خواص تغذیهای و درمانی آن استفاده کامل شود.