شفاآنلاین-مهاجران اظهار کرد: با توجه به اینکه درماه مبارک رمضان برگزاری اکثر مجالس متوقف شده و هتل ها و سالنهایی که برای مراسمهای مختلف سفارش میوه میدادند تعطیل شدند و به طور کلی مصرف میوه کاهش یافت با افت 20تا25درصدی نرخ میوهها مواجه شدیم.
به گزارش
شفا آنلاین،رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان تاکید کرد: قیمت میوهها در ماه مبارک رمضان به طور میانگین 20 تا 25درصد کاهش یافت.
سیدحسین
مهاجران اظهار کرد: با توجه به اینکه درماه مبارک رمضان برگزاری اکثر
مجالس متوقف شده و هتل ها و سالنهایی که برای مراسمهای مختلف سفارش میوه
میدادند تعطیل شدند و به طور کلی مصرف میوه کاهش یافت با افت 20تا25درصدی
نرخ میوهها مواجه شدیم.
وی در عین حال افزود: برای بعد ازماه مبارک
رمضان باید ببینیم که استقبال به چه صورت خواهد بود چون میزان تقاضا می
تواند در قیمت ها تاثیرگذارباشد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در
فصلی قرار داریم که همه تولیدات به دست آمده و به بازار عرضه میشود بیان
کرد: تولیدات زیاد است و در روزهای آینده دهها نوع انگور و سیبهای مختلف
به بازار وارد میشود و میوههای جدید جایگزین خواهند شد.
مهاجران همچنین در بخشی از سخنان خود گفت:هر ساله در ماه مبارک رمضان قیمت خیار 30 درصد کاهش مییافت ولی امسال حدود 30 درصد گران شد
رییس
اتحادیه میوه و سبزی فروشان در ادامه با اشاره به سرمای اواخر سال گذشته
که به درختان شمال آسیب زد گفت: سرمای شمال باعث شد درختان پرتقال آسیب
شدیدی ببینند و در مقایسه با قبل پرتقال ذخیره شب عید از بین رفته که
مسوولان از حالا باید به فکر تامین آن باشند.
وی ادامه داد: اگر
راهکاری اندیشیده نشود با روالی که در پیش داریم پرتقال شب عید به میزان
بسیار ناچیز و با قیمت بالایی یافت خواهد شد.