کد خبر: ۲۹۳۴۵۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021November 14
اکسیناسیون و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مهم ترین اقدام برای جلوگیری از ایجاد موج ششم شیوع کرونا محسوب می‌شود

شفاآنلاین>سلامت> سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بررسی های انجام شده از نتایج واکسیناسیون در جهان نشان می‌دهد خطر مرگ و میر در افرادی که واکسن کرونا دریافت نکرده‌اند، ۴۰ برابر بیشتر از افرادی است که این واکسن را دریافت کرده‌اند.

به گزارش شفاآنلاین: دکتر کیانی افزود: بیش از ۸۵ درصد مرگ‌های فعلی مربوط به کسانی است که واکسن کرونا دریافت نکرده اند بنابراین از تمام کسانی که تاکنون برای واکسیناسیون اقدام نکرده‌اند می‌خواهیم برای سلامتی خود، خانواده و افراد جامعه در این برنامه مشارکت داشته باشند.

وی با بیان این که در شرایط کنونی همه باید مسئولیت اجتماعی خود را در راستای افزایش ایمنی جامعه مورد توجه قرار دهند تصریح کرد: واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مهم ترین اقدام برای جلوگیری از ایجاد موج ششم شیوع کرونا محسوب می‌شود. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمام حوزه‌های بهداشت و درمان دانشگاه در آماده باش کامل هستند و تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز نیز برای مواجهه با موج ششم کرونا پیش بینی شده تا در صورت نیاز به بهترین شکل ممکن به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی خدمات رسانی شود.تنها 58 درصد هر دو دوز واکسن را دریافت کرده اند

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این زمینه گفت:
 تا کنون 5/83درصد دوز اول و 5/58درصد دوز دوم را دریافت کرده‌اند. دکتر جعفری نژاد در گفت و گو با وب دا اظهارکرد: همچنین از نیمه دوم آبان ماه که دوز سوم واکسیناسیون در میان گروه های هدف آغاز شده، تاکنون 5334 نفر از افراد بالای 60 سال این دوز را دریافت کرده‌اند، ضمن این که دوز مذکور به کادر بهداشت و درمان و پرسنل مراکز بهداشتی و درمانی که شش ماه از زمان تزریق واکسن آن  ها گذشته است هم در حال تزریق است.

وی با اشاره به این که تأکید همیشگی ما بر اهمیت مسئولیت اجتماعی مشارکت در واکسیناسیون و پیشگیری از بیماری کرونا بوده است، تصریح کرد: در صورت غفلت از انجام امر حیاتی واکسیناسیون کرونا نه تنها پیشرفتی در کنترل و مقابله با بیماری حاصل نمی‌شود، بلکه تعداد مبتلا، بستری و فوتی افزایش می‌یابد.

 وی در خصوص آخرین وضعیت رنگ‌بندی کرونایی در شهرهای حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: هم اکنون در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شهرستان های کاشمر، خلیل‌آباد، کوهسرخ و بردسکن در وضعیت قرمز و شهرهای خواف و قوچان در شرایط نارنجی قرار دارند. وی تاکید کرد: هرچقدر تعداد واکسن نزده ها بیشتر باشد به همان نسبت میزان ابتلا، بستری، فوت و چرخش ویروس افزایش می‌یابد، پس بیاییم با انجام درست مسئولیت اجتماعی‌مان که همان واکسن زدن و رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی است، گامی بلند در مسیر حفظ سلامت خودمان، خانواده‌‌مان، اطرافیان مان و کل جامعه برداریم.

تفاهم با بیمارستان های غیردانشگاهی  برای مواجهه با پیک ششم
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: به منظور آمادگی برای مواجهه با پیک احتمالی ششم کرونا، تفاهم نامه همکاری میان این معاونت و بیمارستان های غیردانشگاهی منعقد شده است. دکتر ایوب توکلیان در گفت و گو با وب دا با اشاره به آمادگی همه جانبه مجموعه درمان دانشگاه برای مواجهه با پیک احتمالی ششم کرونا اظهارکرد: در نشست های مکرر کارشناسی در کمیته درمان دانشگاه تصمیم بر آن شد که برای مقابله با پیک احتمالی ششم علاوه بر مجموعه های بیمارستانی و درمانی تحت نظر دانشگاه، بیمارستان های غیردانشگاهی  نیز برای خدمت رسانی به بیماران آمادگی کامل داشته باشند. وی تصریح کرد: بر این اساس با مذاکره و رایزنی های پیاپی تفاهم نامه ای با توجه به شرایط هر بیمارستان به صورت جداگانه منعقد شد و توانستیم همه مجموعه های درمانی در شهر مشهد را از لحاظ آمادگی مقابله با پیک ششم بسیج کنیم.

بستری ۱۶۵ بیمار بدحال کرونایی در بیمارستان های استان
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز درباره وضعیت بستری های کرونایی استان گفت: هم اکنون ۱۶۵ بیمار بدحال کرونایی در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های استان بستری هستند. پهلوان در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۲۲ نفر از این تعداد در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ۱۷ شهرستان استان بستری هستند. وی ادامه داد: تعداد کل  بیماران کرونایی بستری شده در استان ۶۵۳ نفر است. وی افزود: روز جمعه تعداد بستری‌شدگان روزانه ناشی از کرونا در استان به ۱۵۸ نفر کاهش یافت که این تعداد روز پنج شنبه هفته گذشته ۲۱۸ نفر بود.

اختصاص ۴۵ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا به علوم پزشکی مشهد
همچنین به گزارش ایرنا، مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اختصاص افزون بر ۴۵ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا برای تزریق به گروه های هدف در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی خبر داد. دکتر فردین‌فر افزود: پرسنل بهداشتی، درمانی، آزمایشگاهی، اورژانس پیش بیمارستانی، بیماران مبتلا به ایدز و هپاتیت از جمله گروه های هدف هستند که ۲۲ هزار دوز واکسن برای آن ها در نظر گرفته شده است. وی تصریح کرد: بقیه این واکسن‌های آنفلوآنزا برای زنان باردار، افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی، بیماران خاص و صعب‌العلاج، سازمان زندان ها و همچنین برای بنیاد شهید و جانبازان در نظر گرفته شده است. وی گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک مانع ابتلا به بیماری های ویروسی از جمله کرونا و آنفلوآنزا می شود و در فصول سرد سال که احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی بیشتر است لزوم رعایت اصول بهداشتی بیش از گذشته احساس می‌شود. روزنامه خراسان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: