جهت راه اندازی مرکز واکسیناسیون عمومی کرونا تلاشهای زیادی شد و کمک بسزایی به واکسیناسیون شهروندان کرد.
شفاآنلاین>سلامت>رییس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران گفت: در برخی روزها بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ مورد تزریق واکسن در دو شیفت صبح و بعد از ظهر در این مرکز انجام می شود.به گزارش شفاآنلاین:سید محمدتقی حسینی طباطبایی رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران در خصوص اهم فعالیتهای این مجتمع در ۶ ماه نخست سال جاری گفت: مجتمع دارویی و درمانی هلال ایران در واقع یک دی کلینیک است که روزانه خدمات خود را به صورت جراحیهای سرپایی و محدود به مراجعین ارائه میدهد و هیچکدام از بخشهای درمانی آن به صورت شبانه روزی فعالیت ندارند.
وی افزود: متأسفانه از زمان شیوع و همه گیری کرونا ورود مراجعین جهت دریافت خدمات درمانی با کاهش جدی مواجه شد به گونهای که تا نیمه اول مرداد ماه سال ۱۳۹۹ میزان درآمد مجتمع به یک چهارم سنوات گذشته رسید و این مسئله چیزی در حدود ۱۰ میلیارد تومان ضرر مالی برای مجتمع به همراه داشت.
حسینی طباطبایی با اشاره به تدابیر مدیریتی جهت افزایش درآمد مجتمع، خاطرنشان کرد: از اواخر سال ۱۳۹۹ و ابتدای سال ۱۴۰۰ تمهیداتی اندیشیده شد که از جنبه درآمدزایی برای مجتمع مطلوب محسوب میشود. راه اندازی مرکز آزمایشگاهی تست کووید ۱۹ و ارائه خدمات جانبی آن از جمله انجام تستهای خودرویی و انجام تست در منزل و محل کار، اقدامات قابل عرضی هستند که کمک شایانی به بحران درآمدی مجتمع کردند.
وی تصریح کرد: مورد دیگری که میتوان به آن اشاره کرد برون سپاری بخش تصویربرداری این مجتمع است که با توجه به ضرر سالانه قابل تآمل و همچنین تجهیزات پزشکی فرسوده آن، یکی از بهترین گزینههای پیش رو، واگذاری آن به بخش خصوصی به شمار میآمد، تا از طرفی با کاهش هزینههای نگهداری دستگاهها و پرسنل بخش، سودآوری آن افزایش یافته و از طرفی دیگر با کمک بخش خصوصی از دستگاهها و تجهیزات جدید بهره مند شویم.
رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران با اشاره به اهداف بشردوستانه جمعیت هلال احمر گفت: جهت راه اندازی مرکز واکسیناسیون عمومی کرونا تلاشهای زیادی شد و کمک بسزایی به واکسیناسیون شهروندان کرد. هر جا که جمعیت هلال احمر بخواهد یکی از وظایف ذاتی اش را به سرانجام برساند به تبع آن، این مجتمع نیز میبایست از پتانسیل خود برای همراهی استفاده کند. بنابراین با کسب رضایت از متولی وقف مجتمع که ریاست وقت جمعیت هلال احمر است، یکی از اولین مراکز واکسیناسیون عمومی کرونا در این مجتمع آغاز به کار کرد.
وی افزود: با وجود هزینههای ماهانه قابل توجهی که واکسیناسیون عمومی برای ما در برداشته، تلاش شد تا حداقل رضایت عمومی ایجاد کنیم. مرکز واکسیناسیون مجتمع دارویی درمانی هلال ایران با مدیریت اجرایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بحث تهیه واکسن، ثبت نام افراد و تزریق واکسن، همراهی سازمانهای داوطلبان و نساجی جمعیت هلال احمر ایران جهت تأمین نیرو و اختصاص و نصب چادرها، به کارگیری بسیج و نیروی انتظامی منطقه برای کمک به تأمین از تیرماه سال جاری مقدمات کار را آغازکرد.
حسینی طباطبایی ادامه داد: در برخی روزها بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ مورد تزریق واکسن در دو شیفت صبح و بعد از ظهر در این مرکز انجام شده است. در حاشیه انجام واکسیناسیون، نصب بنرهای معرفی خدمات مجتمع و توزیع بنهای تخفیف برای خدماتی نظیر ویزیت چشم پزشک، بینایی سنجی، لیزر، فیزیوتراپی و ویزیت پزشک عمومی در بین مراجعین در بهبود حضور بیماران پس از یک دوره رکود ناشی از کرونا مؤثر بوده است.
رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران در پایان گفت: راه اندازی مرکز جامع دندانپزشکی، شهرک تصویربرداری، بخش شیمی درمانی، داروخانه اختصاصی مجتمع، بازسازی و تکمیل تجهیزات بخش دیالیز، از اهداف مدنظر مجتمع است که در راستای تحقق آنها در آینده نزدیک تلاش میشود.