کد خبر: ۲۹۱۹۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۳ - 2014July 25
شفا آنلاین: یک کارشناس طب سنتی برای رفع سردردهایی سینوزیتی نکاتی را را به همراه توصیه‌های لازم و مفید بیان کرد.

به گزارش شفا آنلاین،سید جواد علوی درباره بروز انواع سردرد در رمضان اظهار داشت: سردرد انواع مختلفی دارد که می‌توان به سردرد میگرنی، کلاه‌خودی، سردرد کم خونی، سردرد سینوزیتی و ... اشاره کرد.

به گفته وی کسانی که در ماه مبارک رمضان دچار سردرد می‌شوند و سردرد از نوع میگرن (درد شقیقه) باشد، باید مقداری عسل را با یک لیوان آب جوش مخلوط و کمی آب لیمو ترش مخلوط کرده و یکبار بعد از سحری و یک بار شب قبل از خواب مصرف کنند.

این کارشناس طب سنتی افزود: اگر سردرد ناشی از کم خونی است عسل را با آب جوش شربت کرده و بدون آب لیمو ترش مصرف کنند یک بار بعد از سحری و یک بار قبل از خواب. 

علوی درباره سردرد سینوزیتی اضافه کرد: برای رفع این سردرد می‌توان از بخور، انفیه و روغن بنفشه یا بنفشه بادام هر شب قبل از خواب استفاده کرد.

وی گفت: می‌توان از برخی گیاهان مانند تخم گشنیز، آویشن، پونه، نعناع یا کاکوتی اصل، مرزنجوش را با هم مخلوط کرد و برای بخور از آن استفاده کنند. برای تهیه پودر انفیه می‌توان پودر کندش یک گرم، پودر گل بنفشه 2 گرم و پودر تخم گشنیز 2 گرم را با هم مخلوط و در یک شیشه جای دهند.

این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: هر شب یک استکان داروی بخور را در یک کاسه آب بجوشانند و مدت 10 دقیقه بخور بدهند، سپس به اندازه نوک قاشق چایخوری پودر انفیه را کف دست ریخته در بینی بکشند و صبر کنند تا عطسه‌ها شروع شود. حداقل باید 15 تا 20 بار عطسه صورت پذیرد. آنگاه بینی را تمیز کرده در هر سوراخ آن یک قطره روغن بنفشه بادام و اگر نبود روغن بنفشه و اگر نبود روغن کنجد بچکاند
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: