کد خبر: ۲۸۹۵۵۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021September 14
یک مرکز ثابت ۲۴ ساعته که مرکز سوله کردستان است هم داریم که ۲۴ ساعته شده است. یک مرکز ثابت دیگر هم داریم که سوله سازمان برنامه جنوبی است و آن هم تا ۱۲ شب فعال خواهد شد. همچنین یک مرکز دیگر را هم باید ۲۴ ساعته کنیم که بعدا اعلام می‌کنیم.
شفاآنلاین>سلامت> معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: سعی ما این است که تا اواسط یا اواخر آبان برای کل جمعیت تحت پوشش دانشگاه، واکسیناسیون‌ را کامل کنیم.

به گزارش شفاآنلاین: دکتر باباک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره وضعیت واکسیناسیون علیه کرونا در مراکز دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین مراکز واکسیناسیون ۲۴ ساعته این دانشگاه، گفت: اکنون در دانشگاه علوم پزشکی ایران ۴۶ مرکز واکسیناسیون وجود دارد که دوشیفته از ۸ صبح تا ۸ شب فعال هستند.

وی افزود: علاوه بر این، یک مرکز ۲۴ ساعته هم داریم. همچنین قرار است در تهران یک مرکز خودرویی دیگر هم اضافه کنیم. بر این اساس  یکی از این مراکز خودرویی که در استادیوم آزادی واقع است، ۲۴ ساعته می‌شود و مرکز خودرویی دیگرمان که واقع در مرکز دژبانی ارتش است، تا ۱۲ شب فعال خواهد شد.

وی افزود:  یک مرکز ثابت ۲۴ ساعته که مرکز سوله کردستان است هم داریم که ۲۴ ساعته شده است. یک مرکز ثابت دیگر هم داریم که سوله سازمان برنامه جنوبی است و آن هم تا ۱۲ شب فعال خواهد شد. همچنین یک مرکز دیگر را هم باید ۲۴ ساعته کنیم که بعدا اعلام می‌کنیم.

وضعیت تامین واکسن کرونا

عشرتی درباره وضعیت تامین واکسن کرونا و تزریق آن گفت: در حال حاضر شرایط تامین واکسن بسیار خوب است و ذخیره خوبی داریم. اگر با همین روند پیش برویم، بین ۸ تا ۱۰ روز دیگر واکسن داریم.

او گفت: در نظر داریم که تعداد تزریق روزانه‌مان را به ۱۰۰ هزار دوز در روز برسانیم. در ۲۴ ساعت گذشته ۸۸ هزار دوز تزریق داشتیم که باید این میزان را به روزانه ۱۰۰ هزار دوز برسانیم و به نظر می‌رسد که می‌توانیم به این رقم برسیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: سعی ما این است که تا اواسط یا اواخر آبان ماه برای کل جمعیت تحت پوشش این دانشگاه، واکسیناسیون‌ را کامل کنیم. در حال حاضر ۴ میلیون و ۲۳۰ هزار نفر بالای ۱۸ سال جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران هستند که باید واکسینه شوند. با توجه به این جمعیت ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن باید تزریق کنیم.

وی افزود: از این میزان تا روز گذشته ۲ میلیون و ۳۰۰ دوز تزریق شده است که شامل یک دوز و دو دوز است و ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار دوز دیگر باقی مانده است که اگر به همین ترتیب پیش رویم، کار را در آبان ماه تمام می‌کنیم.

حذف محدودیت سنی برای تزریق واکسن

عشرتی درباره برداشتن محدودیت سنی تزریق واکسن در تهران و برای دانشگاه‌های علوم پزشکی واقع در تهران، گفت: ما از این حالت استقبال می‌کنیم. منتها مقداری مراکزمان شلوغ می‌شود. در حال حاضر رسما نمی‌توانیم محدودیت سنی را برداریم و باید وزارت بهداشت در این زمینه تصمیم بگیرد.

او افزود: مردم هم عجله نکنند، ظرف چند وقت آینده تدریجا تمام گروه‌های سنی را اعلام می‌کنند و همه می‌توانند سر وقت خود مراجعه و بدون دغدغه واکسن را دریافت کنند. نیازی به عجله یا نگرانی نیست. اگر به همین ترتیب واکسن به دستمان برسد، همه جمعیت را با سرعت واکسینه می‌کنیم.

تزریق دوز سوم واکسن کادر درمان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره تزریق دوز بوستر برای کادر درمان هم گفت: هنوز وزارت بهداشت دوز بوستر را برای هیچ گروهی مصوب نکرده است. البته دوز بوستر پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد. قاعدتا بسیاری از کشورها تزریق دوز بوستر را انجام داده‌اند و نتیجه خوبی داده است. حالا اینکه می‌گویم تزریق دوز بوستر در ایران پیچیدگی‌هایی دارد، به این دلیل است که به عنوان مثال کادر درمان ما پنج مدل واکسن دریافت کرده‌اند و باید بررسی شود که دوز بوستر از چه نوعی تزریق شود و نیاز به شواهد علمی دارد و نیاز به بررسی بیشتری دارد.

وی گفت: مردم ترجیحا بهتر است برای واکسیناسیون‌ در سامانه Salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند که در آنجا مراکز ما مشخص است و می‌توانند انتخاب کنند. در عین حال آدرس مراکز بر روی برخی نقشه‌خوان‌های موبایلی هم وجود دارد و روی سایت دانشگاه علوم پزشکی ایران هم وجود دارد. با این حال اگر از قبل در سامانه ثبت نام کنند، بهتر است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: