کد خبر: ۲۸۹۰۱۱
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021September 06
محققان بیمارستان بارسلونا ۶۲۸ نفر را تحت بررسی قرار دادند و دریافتند، افرادی که روزانه نصف فنجان گردو مصرف می‌کنند، پس از دوسال، کاهش متوسطی در سطح کلسترول بد داشتند؛ این کلسترول با بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است.

شفاآنلاین>سلامت> نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه نصف فنجان گردو خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد و سطح کلسترول را حدود ۸.۵ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش شفاآنلاین: نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، مصرف روزانه نصف فنجان گردو خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد و سطح کلسترول را حدود ۸.۵ درصد کاهش می‌دهد.

محققان بیمارستان بارسلونا ۶۲۸ نفر را تحت بررسی قرار دادند و دریافتند، افرادی که روزانه نصف فنجان گردو مصرف می‌کنند، پس از دوسال، کاهش متوسطی در سطح کلسترول بد داشتند؛ این کلسترول با بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است.

به گفته محققان، گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت قلب مفید است؛ اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهی‌ های روغنی نیز یافت می‌شود.

امیلیو روس، نویسنده مقاله و متخصص تغذیه از بیمارستان بارسلونا در اسپانیا گفت: مطالعات قبلی نشان داده بود که آجیل به طور کلی و گردو به طور خاص با میزان کمتر بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است. یکی از دلایل کاهش خطر، این است که این خوراکی‌ها سطح LDL را کاهش می‌دهند؛ مطالعه ما دلیل دیگری برای این کاهش خطر ارائه می‌دهد؛ آجیل و به طور خاص گردو کیفیت ذرات LDL را بهبود می‌بخشند.

کارشناسان می‌گویند: ذرات LDL که اغلب کلسترول بد نامیده می‌شوند در اندازه‌های مختلف وجود دارد؛ تحقیقات نشان داده است که ذرات کوچک و متراکم LDL بیشتر با آترواسکلروز یا رسوبات چربی که در عروق ایجاد می‌شود، مرتبط هستند.

امیلیو روس می‌گوید: مطالعه ما فراتر از سطح کلسترول LDL است تا تصویری کامل از همه لیپوپروتئین‌ها و تأثیر خوردن روزانه گردو بر پتانسیل آنها برای بهبود خطرات قلبی عروقی دریافت کند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: